Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Turnisor. Apartament semidecomandat la etajul 3 din 3 etaje. apartament cu 2 camere la cheie si pod sibiu zona

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Turnisor - Sibiu
Jun 16, 2017 Jun 16, 2017 Ocazie! De vanzare apartament intabulat de 96 mp utili cu 2 camere la cheie si pod, situat la etajul 3 al unui imobil de tip vila construita si finisata in anul 2017 cu materiale de cea mai buna calitate, in zona Turnisor, ferita de traficul infernal din Sibiu, cu o suprafata totala de 115 mp ce detine loc de parcare privat inclus in pret, acesta este pavat si iluminat. Imobilul in care se afla acest apartament este situat intr-o zona foarte linistita de case si vile, cu o vedere superba asupra imprejurimilor, are dotari si finisaje de calitate superioara, apartamentul este foarte bine compartimentat, pe doua nivele astfel: la primul nivel se afla un hol, living de tip open-space cu bucataria, baie prevazuta cu aerisire naturala si obiecte sanitare, dormitor si un balcon cu iesire comuna din cele doua camere, la nivelul superior se afla un pod neamenajat cu doua geamuri de tip velux si unul vertical, aici pot fi amenajate cu usurinta si un minim de investitie doua camere. Locuinta se preda la stadiul de cheie la primul nivel si podul semifinisat avand urmatoarele imbunatatiri si dotari cum ar fi: parchet, gresie, faianta, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti in lavabil, caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior, hidroizolatie, termoizolatie la exterior de 10 cm, geamuri termopan cu 6 camere si 3 foi de sticla, usa metalica la intrare cu sistem antiefractie, centrala termica cu calorifere din otel, instalatie electrica facuta prin copex, usi de lemn la interior dar si bransamente pentru apa, curent si gaz, iar in fiecare camera exista cablaj Tv si internet dar si prize si intrerupatoare. Imobilul se afla pe o strada iluminata avand in imediata apropiere acces la toate punctele de interes public necesare unui trai linistit printre care: statie pentru mijloacele de transport in comun, institutii de invatamant, posta, restaurant, benzinarie, spatii comerciale, parc, farmacii, banci, biserica sau spatii de joaca pentru copii. Acest apartament se vinde la pretul de 39500 euro ( tva 5% inclus ), se poate achizitiona prin orice tip de Creditare Bancara.

apartament cu 2 camere la cheie si pod sibiu zona

Apartament cu 2 camere in zona Turnisor - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 96 m2.
Etajul 3 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 205545 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 39.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 96 m2
  • Suprafata construita: 115 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Ocazie! De vanzare apartament intabulat de 96 mp utili cu 2 camere la cheie si pod, situat la etajul 3 al unui imobil de tip vila construita si finisata in anul 2017 cu materiale de cea mai buna calitate, in zona Turnisor, ferita de traficul infernal din Sibiu, cu o suprafata totala de 115 mp ce detine loc de parcare privat inclus in pret, acesta este pavat si iluminat.
Imobilul in care se afla acest apartament este situat intr-o zona foarte linistita de case si vile, cu o vedere superba asupra imprejurimilor, are dotari si finisaje de calitate superioara, apartamentul este foarte bine compartimentat, pe doua nivele astfel: la primul nivel se afla un hol, living de tip open-space cu bucataria, baie prevazuta cu aerisire naturala si obiecte sanitare, dormitor si un balcon cu iesire comuna din cele doua camere, la nivelul superior se afla un pod neamenajat cu doua geamuri de tip velux si unul vertical, aici pot fi amenajate cu usurinta si un minim de investitie doua camere.
Locuinta se preda la stadiul de cheie la primul nivel si podul semifinisat avand urmatoarele imbunatatiri si dotari cum ar fi: parchet, gresie, faianta, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti in lavabil, caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior, hidroizolatie, termoizolatie la exterior de 10 cm, geamuri termopan cu 6 camere si 3 foi de sticla, usa metalica la intrare cu sistem antiefractie, centrala termica cu calorifere din otel, instalatie electrica facuta prin copex, usi de lemn la interior dar si bransamente pentru apa, curent si gaz, iar in fiecare camera exista cablaj Tv si internet dar si prize si intrerupatoare.
Imobilul se afla pe o strada iluminata avand in imediata apropiere acces la toate punctele de interes public necesare unui trai linistit printre care: statie pentru mijloacele de transport in comun, institutii de invatamant, posta, restaurant, benzinarie, spatii comerciale, parc, farmacii, banci, biserica sau spatii de joaca pentru copii.
Acest apartament se vinde la pretul de 39500 euro ( tva 5% inclus ), se poate achizitiona prin orice tip de Creditare Bancara.
  • Vanzare 39.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205545 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 220 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1363 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.06.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei