Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Turnisor. Apartament semidecomandat la Parter din 2 etaje. apartament cu 2 camere la vila zona turnisor in si

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Turnisor - Sibiu
Jun 27, 2016 Jun 27, 2016 Apartament de vanzare cu 2 camere semidecomandate cu o suprafata totala de 78 mp, situat la etajul 1 al unei vile constructie noua anul 2007 renovat in anul 2015, zona Turnisor in Sibiu. Acest imobil este structurat prin P+ 2 etaje in care se afla 5 apartamente, imobil imprejmuit cu gard si acces in curtea interioara doar a locatarilor acestui imobil, izolat termic si fonic la exterior, curte pavata cu piscoturi iar in spatele imobilului exista spatiu pentru amenajarea unui loc de joaca pentru copii cat si un loc de relaxare cu filigorie si gratar. Apartamentul este dispus pe doua nivele compus la parter din living cu bucatarie open space ( se poate separa bucataria de living ), foarte spatioase, un hol la intrare si o toaleta de serviciu in care se afla montata si masina de spalat rufe, o scara pe structura metalica imbracata in lemn pe care se face accesul la etajul superior unde este un hol, dormitorul matrimonial foarte spatios si luminos cu acces la balconul deschis si o baie generoasa dotata cu cada si geam de aerisire. Acest apartament dispune de toate imbunatatirile necesare unui trai decent, usa din PVC la intrare, geamuri termopan, centrala termica cu calorifere, gresie si faianta, usa din PVC la iesirea pe balcon. Pretul de vanzare pentru acest apartament foarte spatios este de 42.000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament cu 2 camere la vila zona turnisor in si

Apartament cu 2 camere in zona Turnisor - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 66 m2.
Parter / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 190015 | actualizat acum 7 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 42.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 66 m2
  • Suprafata construita: 78 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 2 camere semidecomandate cu o suprafata totala de 78 mp, situat la etajul 1 al unei vile constructie noua anul 2007 renovat in anul 2015, zona Turnisor in Sibiu.
Acest imobil este structurat prin P+ 2 etaje in care se afla 5 apartamente, imobil imprejmuit cu gard si acces in curtea interioara doar a locatarilor acestui imobil, izolat termic si fonic la exterior, curte pavata cu piscoturi iar in spatele imobilului exista spatiu pentru amenajarea unui loc de joaca pentru copii cat si un loc de relaxare cu filigorie si gratar.
Apartamentul este dispus pe doua nivele compus la parter din living cu bucatarie open space ( se poate separa bucataria de living ), foarte spatioase, un hol la intrare si o toaleta de serviciu in care se afla montata si masina de spalat rufe, o scara pe structura metalica imbracata in lemn pe care se face accesul la etajul superior unde este un hol, dormitorul matrimonial foarte spatios si luminos cu acces la balconul deschis si o baie generoasa dotata cu cada si geam de aerisire.
Acest apartament dispune de toate imbunatatirile necesare unui trai decent, usa din PVC la intrare, geamuri termopan, centrala termica cu calorifere, gresie si faianta, usa din PVC la iesirea pe balcon.
Pretul de vanzare pentru acest apartament foarte spatios este de 42.000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 42.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 190015 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 95 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 388 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.05.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei