Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Terezian. Apartament semidecomandat la Parter din 1 etaj. apartament la casa 2 camere 50 mp utili terezian s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Terezian - Sibiu
May 08, 2018 May 08, 2018 Apartament la casa cu 2 camere si teren aferent in frumoasa zona de case a cartierului Terezian. Situat pe o strada foarte linistita si asfaltata de curand, beneficiind de avantajele calitative ale noilor racorduri, apartamentul face parte dintr-un imobil construit in anul 1968. Conceput ca un parter inalt, apartamentul are o suprafata locuibila de 50 mp, structura camerelor fiind foarte inteligent distribuita. Fiecare camera are acces separat la bucatarie, baie si hol, confortul creat asigurand un stil de viata placut. Sufrageria este mare si luminoasa, iar contrastul cromatic de bun gust si finisajele creaza o atmosfera pozitiva. Dormitorul este util si are rolul de a asigura intimitate fata de restul casei, intrarea acestuia facandu-se din hol. Bucataria mobilata este delimitata de un bar, acest loc imbinand placut activitatile zilnice cu gatitul. Baia cu aerisire este dotata cu gresie si faianta. Pivnita are intrarea din hol si reprezinta cea mai buna solutie pentru depozitare. Multiplele imbunatatiri ale imobilului constau in izolatia exterioara cu polistiren de 5 cm, centrala termica noua si caloriferele de otel, instalatia de aer conditionat, tavanele coborate si izolate cu vata minerala, tigla tip solzi, gresia si faianta, podinele noi lacuite. Casa a fost retencuita in interior si i s-au schimbat toate instalatiile in 2003, investitiile acestea definind rentabilitatea. In curtea respectiva mai locuiesc doua familii linistite, cota aferenta ce ii revine apartamentului fiind 20 % din cei 269 mp totali. Zona este foarte apreciata datorita scolilor si gradinitelor de calitate, dar si pentru ca accesul in centru este facil. De asemenea mijloacele de transport in comun si punctele de aprovizionare sunt alte atuuri care certifica o investitie sigura. Pretul acestui imobil este 42500 euro negociabil, partial mobilat.

apartament la casa 2 camere 50 mp utili terezian s

Apartament cu 2 camere in zona Terezian - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Parter / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 212672 | actualizat acum 5 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 42.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Terezian
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 60 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1968

Alte informatii:

Apartament la casa cu 2 camere si teren aferent in frumoasa zona de case a cartierului Terezian. Situat pe o strada foarte linistita si asfaltata de curand, beneficiind de avantajele calitative ale noilor racorduri, apartamentul face parte dintr-un imobil construit in anul 1968.
Conceput ca un parter inalt, apartamentul are o suprafata locuibila de 50 mp, structura camerelor fiind foarte inteligent distribuita. Fiecare camera are acces separat la bucatarie, baie si hol, confortul creat asigurand un stil de viata placut. Sufrageria este mare si luminoasa, iar contrastul cromatic de bun gust si finisajele creaza o atmosfera pozitiva. Dormitorul este util si are rolul de a asigura intimitate fata de restul casei, intrarea acestuia facandu-se din hol. Bucataria mobilata este delimitata de un bar, acest loc imbinand placut activitatile zilnice cu gatitul. Baia cu aerisire este dotata cu gresie si faianta.
Pivnita are intrarea din hol si reprezinta cea mai buna solutie pentru depozitare.
Multiplele imbunatatiri ale imobilului constau in izolatia exterioara cu polistiren de 5 cm, centrala termica noua si caloriferele de otel, instalatia de aer conditionat, tavanele coborate si izolate cu vata minerala, tigla tip solzi, gresia si faianta, podinele noi lacuite. Casa a fost retencuita in interior si i s-au schimbat toate instalatiile in 2003, investitiile acestea definind rentabilitatea.
In curtea respectiva mai locuiesc doua familii linistite, cota aferenta ce ii revine apartamentului fiind 20 % din cei 269 mp totali.
Zona este foarte apreciata datorita scolilor si gradinitelor de calitate, dar si pentru ca accesul in centru este facil. De asemenea mijloacele de transport in comun si punctele de aprovizionare sunt alte atuuri care certifica o investitie sigura.
Pretul acestui imobil este 42500 euro negociabil, partial mobilat.
  • Vanzare 42.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212672 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 592 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1142 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei