Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Orasul de Jos. Apartament semidecomandat la etajul 1 din 1 etaj. apartament cu 2 camere in sibiu zona orasul de jos

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Orasul de Jos - Sibiu
Oct 13, 2017 Oct 13, 2017 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Orasul de Jos, cu o suprafata totala de 84 mp situat la etajul 1 din 1 al unui imobil construit in anul 1890 si renovat in anul 2013. Acesta are o suprafata utila de 70 mp si este compus dintr-un living spatios si luminos, un dormitor generos, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata cu aragaz, frigider, hota, cuptor, o baie cu geam de aerisire masina de spalat rufe si obiecte sanitare, un hol la intrare, apartamentul beneficiaza de pivnita, pod si 43 mp de curte. Locuintei i s-au adus numeroase imbunatatiri precum: centrala termica si calorifere din otel, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet, gresie si faianta. Apartamentul este situat pe o strada iluminata si asfaltata, la doar 5 minute de mers pe jos de Centrul Istoric, in apropiere de toate punctele de interes public precum magazine, scoli, gradinite, teatru, gara, statii de taxi si statii pentru mijloacele de transport in comun. Pretul de vanzare este de 66000 euro negociabil, se vinde complet mobilat si utilat, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament cu 2 camere in sibiu zona orasul de jos

Apartament cu 2 camere in zona Orasul de Jos - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 70 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 181953 | actualizat acum 6 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 66.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Orasul de Jos
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 70 m2
  • Suprafata construita: 84 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Orasul de Jos, cu o suprafata totala de 84 mp situat la etajul 1 din 1 al unui imobil construit in anul 1890 si renovat in anul 2013.
Acesta are o suprafata utila de 70 mp si este compus dintr-un living spatios si luminos, un dormitor generos, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata cu aragaz, frigider, hota, cuptor, o baie cu geam de aerisire masina de spalat rufe si obiecte sanitare, un hol la intrare, apartamentul beneficiaza de pivnita, pod si 43 mp de curte.
Locuintei i s-au adus numeroase imbunatatiri precum: centrala termica si calorifere din otel, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet, gresie si faianta.
Apartamentul este situat pe o strada iluminata si asfaltata, la doar 5 minute de mers pe jos de Centrul Istoric, in apropiere de toate punctele de interes public precum magazine, scoli, gradinite, teatru, gara, statii de taxi si statii pentru mijloacele de transport in comun.
Pretul de vanzare este de 66000 euro negociabil, se vinde complet mobilat si utilat, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 66.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 181953 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 6 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 794 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1009 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.07.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei