Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Orasul de Jos. Apartament semidecomandat la Parter. apartament cu 2 camere in sibiu zona orasul de jos

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Orasul de Jos - Sibiu
May 18, 2016 May 18, 2016 Apartament cu 2 camere la casa de vanzare in Sibiu situat in Orasul de Jos pe strada 9 Mai la cateva minute de Piata Mare, cu o suprafata totala de aproximativ 80 mp pozitionat la parterul unui imobil construit in jurul anului 1930 ce dispune de parcare proprie, garaj si pod propriu. Locuinta are o suprafata utila de 71 mp compusa dintr-un living spatios ce are vedere in curtea interioara, un dormitor generos in care este incorporat un dressing foarte incapator, o bucatarie tip open-space cu livingul care poate fi inchisa cu usurinta si fara costuri substantiale, o baie dotata cu cabina de dus, loc pentru masina de spalat si un hol. Acesta a fost renovat in totalitate in anul 2014 si dispune de dotari moderne precum tamplarie PVC cu geamuri termopan, centrala termica pe gaz cu calorifere din aluminiu, izolatie termica si fonica exterioara, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat. Strada pe care se afla imobilul este asfaltata si iluminata, iar in apropiere sunt statii pentru mijloace de transport in comun si taxi, magazine, farmacii, gradinite, scoli, spatii comerciale, restaurante, banci. Apartamentul se vinde la pretul de 53000 euro negociabil si se poate achizitiona prin credit ipotecar sau prgramul Prima Casa.

apartament cu 2 camere in sibiu zona orasul de jos

Apartament cu 2 camere in zona Orasul de Jos - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 71 m2.
Parter, 1 grup sanitar.
ID: 175530 | actualizat acum 7 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 53.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Orasul de Jos
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 71 m2
  • Suprafata construita: 80 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1930

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere la casa de vanzare in Sibiu situat in Orasul de Jos pe strada 9 Mai la cateva minute de Piata Mare, cu o suprafata totala de aproximativ 80 mp pozitionat la parterul unui imobil construit in jurul anului 1930 ce dispune de parcare proprie, garaj si pod propriu.
Locuinta are o suprafata utila de 71 mp compusa dintr-un living spatios ce are vedere in curtea interioara, un dormitor generos in care este incorporat un dressing foarte incapator, o bucatarie tip open-space cu livingul care poate fi inchisa cu usurinta si fara costuri substantiale, o baie dotata cu cabina de dus, loc pentru masina de spalat si un hol.
Acesta a fost renovat in totalitate in anul 2014 si dispune de dotari moderne precum tamplarie PVC cu geamuri termopan, centrala termica pe gaz cu calorifere din aluminiu, izolatie termica si fonica exterioara, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat.
Strada pe care se afla imobilul este asfaltata si iluminata, iar in apropiere sunt statii pentru mijloace de transport in comun si taxi, magazine, farmacii, gradinite, scoli, spatii comerciale, restaurante, banci.
Apartamentul se vinde la pretul de 53000 euro negociabil si se poate achizitiona prin credit ipotecar sau prgramul Prima Casa.
  • Vanzare 53.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 175530 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 320 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 419 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.04.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei