Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sebes Drumul Petrestiului. Apartament semidecomandat la Parter din 3 etaje. apartament cu 2 camere in sebes judetul alba

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Drumul Petrestiului - Sebes, Alba
Feb 17, 2015 Feb 17, 2015 Apartament de vanzare situat intr-un bloc constructie noua in Sebes in zona Drumul Petrestiului, finalizat si intabulat in totalitate. In urmatoarele randuri veti afla mai multe informatii referitoare la dotarile apartamentului. Apartamentul este situat la parter fiind dispus astfel: la intrare avem un hol cu acces in livingul generos, cu iesire la balconul acestuia cu o priveliste deosebita, ulterior gasim dormitorul matrimonial, avand intrare la baia principala situata in imediata apropiere a bucatariei. Imobilul detine in afara locurilor de parcare subterana si locuri de parcare in curtea interioara a imobilului, pavate, cu acces restrictionat prevazut cu bariera. In imediata apropiere a acestui imobil, se gasesc: centre comerciale, spatii de joaca pentru copii, farmacii, banci, gradinite, scoli generale, licee, dar si statii pentru mijloace de transport in comun si taxi. Constructia este dispusa pe 3 niveluri, acest imobil iese in evidenta nu doar prin aspectul acestuia exterior, ci si prin structura facila a apartamentelor cat si de zona linistita ce inconjoara ansamblul. Aici gasim 2 tipuri de apartamente compartimentate foarte bine pentru nevoile oricarui locatar, adresandu-se atat cuplurilor tinere dar si a famililor cu un numar mai mare de membri. Ansamblul detine atat apartamente cu 2 camere cat si apartamente cu 3 camere, ambele tipuri fiind decomandate in totalitate, dispunad de balcoane generoase, finisaje de calitate, dar nu in ultimul rand din partea constructorului, fiecare apartament are loc de parcare in curtea interiara a imobilului sau la cerere se pot achizitiona locuri de parcare in parcarea subterana a blocului. Avand in vedere toate aceste avantaje, va asteptam sa va convingeti singuri de fiecare amanunt in parte. Ansamblul rezidential este situat intr-o zona deosebita a orasului Sebes pe Drumul Petrestiului pe o strada in curs de modernizare cu o vedere panoramica asupra intregului oras. Pentru a beneficia de toate facilitatiile acestui imobil va asteptam sa achizitionati atat prin programul Prima Casa cat si prin credit Ipotecar, acest apartament la pretul de doar 32.000 euro la stadiu de finisat la gri sau la pretul de 36.000 euro la stadiul de finisat la cheie.

apartament cu 2 camere in sebes judetul alba

Apartament cu 2 camere in zona Drumul Petrestiului - Sebes, Alba

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 67 m2.
Parter / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155922 | actualizat acum 5 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 32.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Alba
 • Localitate: Sebes
 • Zona: Drumul Petrestiului
 • Numar camere: 2
 • Suprafata utila: 67 m2
 • Suprafata construita: 76 m2
 • Confort: 1
 • Compartimentare: Semidecomandat
 • Etajul: Parter
 • Numar etaje: Parter+3 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • An constructie: 2014

Alte informatii:

Apartament de vanzare situat intr-un bloc constructie noua in Sebes in zona Drumul Petrestiului, finalizat si intabulat in totalitate.
In urmatoarele randuri veti afla mai multe informatii referitoare la dotarile apartamentului.
Apartamentul este situat la parter fiind dispus astfel: la intrare avem un hol cu acces in livingul generos, cu iesire la balconul acestuia cu o priveliste deosebita, ulterior gasim dormitorul matrimonial, avand intrare la baia principala situata in imediata apropiere a bucatariei.
Imobilul detine in afara locurilor de parcare subterana si locuri de parcare in curtea interioara a imobilului, pavate, cu acces restrictionat prevazut cu bariera.
In imediata apropiere a acestui imobil, se gasesc: centre comerciale, spatii de joaca pentru copii, farmacii, banci, gradinite, scoli generale, licee, dar si statii pentru mijloace de transport in comun si taxi.
Constructia este dispusa pe 3 niveluri, acest imobil iese in evidenta nu doar prin aspectul acestuia exterior, ci si prin structura facila a apartamentelor cat si de zona linistita ce inconjoara ansamblul.
Aici gasim 2 tipuri de apartamente compartimentate foarte bine pentru nevoile oricarui locatar, adresandu-se atat cuplurilor tinere dar si a famililor cu un numar mai mare de membri.
Ansamblul detine atat apartamente cu 2 camere cat si apartamente cu 3 camere, ambele tipuri fiind decomandate in totalitate, dispunad de balcoane generoase, finisaje de calitate, dar nu in ultimul rand din partea constructorului, fiecare apartament are loc de parcare in curtea interiara a imobilului sau la cerere se pot achizitiona locuri de parcare in parcarea subterana a blocului.
Avand in vedere toate aceste avantaje, va asteptam sa va convingeti singuri de fiecare amanunt in parte. Ansamblul rezidential este situat intr-o zona deosebita a orasului Sebes pe Drumul Petrestiului pe o strada in curs de modernizare cu o vedere panoramica asupra intregului oras.
Pentru a beneficia de toate facilitatiile acestui imobil va asteptam sa achizitionati atat prin programul Prima Casa cat si prin credit Ipotecar, acest apartament la pretul de doar 32.000 euro la stadiu de finisat la gri sau la pretul de 36.000 euro la stadiul de finisat la cheie.
 • Vanzare 32.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155922 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Iosif Cosmin
Actualizata: acum 5 ani si 8 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1878 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 362 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.06.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei