Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Cedonia. Apartament semidecomandat la Parter din 4 etaje. apartament cu 2 camere in sibiu zona cedonia

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Cedonia - Sibiu
Jun 19, 2017 Jun 19, 2017 Apartament cu 2 camere de vanzare, in Sibiu zona Cedonia, pretabil pentru spatiu de birouri sau cabinet medical, cu o suprafata totala de 52 mp, situat la parterul unui imobil cu 4 etaje, reabilitat termic si fonic la finele anului trecut, cu acoperis din tigla si interfon la intrare, situat intr-o zona cu trafic pietonal intens. Locuinta dispune de o suprafata utila de 44 mp, compartimentati la intrare din living open space cu bucataria cu spatiu pentru luarea mesei, o baie spatioasa cu cada si geam de aerisire si un dormitor luminos cu iesire la balconul de 4 mp. Apartamentul dispune de toate imbunatatirile necesare mutarii imediate, precum: usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, centrala termica cu calorifere din otel, geamuri termopan din tamplerie PVC, gresie, faianta, parchet laminat. Locatia acestuia este una foarte buna deoarece, se afla in apropierea multor puncte de interes public, precum: unitati de invatamant, unitati bancare, farmacii, magazine si multe altele. Pretul de vanzare al acestui apartament mobilat si utilat este de 48300 euro negociabil, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

apartament cu 2 camere in sibiu zona cedonia

Apartament cu 2 camere in zona Cedonia - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 44 m2.
Parter / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 205072 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 48.300 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Cedonia
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 44 m2
  • Suprafata construita: 52 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere de vanzare, in Sibiu zona Cedonia, pretabil pentru spatiu de birouri sau cabinet medical, cu o suprafata totala de 52 mp, situat la parterul unui imobil cu 4 etaje, reabilitat termic si fonic la finele anului trecut, cu acoperis din tigla si interfon la intrare, situat intr-o zona cu trafic pietonal intens.
Locuinta dispune de o suprafata utila de 44 mp, compartimentati la intrare din living open space cu bucataria cu spatiu pentru luarea mesei, o baie spatioasa cu cada si geam de aerisire si un dormitor luminos cu iesire la balconul de 4 mp.
Apartamentul dispune de toate imbunatatirile necesare mutarii imediate, precum: usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, centrala termica cu calorifere din otel, geamuri termopan din tamplerie PVC, gresie, faianta, parchet laminat.
Locatia acestuia este una foarte buna deoarece, se afla in apropierea multor puncte de interes public, precum: unitati de invatamant, unitati bancare, farmacii, magazine si multe altele.
Pretul de vanzare al acestui apartament mobilat si utilat este de 48300 euro negociabil, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 48.300 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205072 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 482 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1671 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei