Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament semidecomandat la etajul 2 din 2 etaje. apartament 2 camere pe calea cisnadiei in sibiu co

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Jul 29, 2015 Jul 29, 2015 Apartament cu 2 camere decomandate in Sibiu zona Calea Cisnadiei cu suprafata totala de 80 mp, intr-un cartier rezidential de exceptie an constructie 2014, este compartimentat dintr-un living open-space cu bucataria, 1 dormitor, 1 baie, 1 balcon de 22 mp si mai detine un loc de parcare pavat propriu. Facand parte dintr-o zona rezidentiala noua are cea mai favorizata amplasare: in imediata apropiere a principalului nucleu comercial al orasului (Promenada Mall, Kaufland, Carrefour, Mobexpert). Dispune de multiple dotari si imbunatatiri precum usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geamuri termopan Rehau, constructia este din caramida porotherm, are izolatie termica exterioara ( polistiren de 10 cm ), izolatie termica si fonica intre etaje, casa scarilor este ingrijita si frumos amenajata cu marmura, prize de telefon, televizor si internet, instalatii electrice, termice si sanitare, centrala termica Protherm si calorifere din otel. Pe langa acestea mai beneficiaza de contorizare separata a consumului de apa, energie electrica, energie termica, interfon, sistem de iluminare cu senzor pe casa scarilor. Apartamentul are o viziune noua asupra zonei linistite, aerisite cu verdeata care sa asigure cumparatorului un confort sporit si avantajul unei panorame deosebite a Sibiului. Distanta fata de centrul orasului este de maxim 10 minute de mers cu masina pe un drum refacut de catre Primaria Cisnadie, care recent a investit in infrastructura acestei zone. Aceasta zona beneficiaza de o dezvoltare continua unde vor fi gradinite, parcuri si conexiuni pentru transportul in comun Transmixt. Pretul acestui apartament este de 33500 euro se poate achizitiona prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament 2 camere pe calea cisnadiei in sibiu co

Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 56 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 173464 | actualizat acum 8 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 33.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 56 m2
  • Suprafata construita: 80 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2014

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate in Sibiu zona Calea Cisnadiei cu suprafata totala de 80 mp, intr-un cartier rezidential de exceptie an constructie 2014, este compartimentat dintr-un living open-space cu bucataria, 1 dormitor, 1 baie, 1 balcon de 22 mp si mai detine un loc de parcare pavat propriu.
Facand parte dintr-o zona rezidentiala noua are cea mai favorizata amplasare: in imediata apropiere a principalului nucleu comercial al orasului (Promenada Mall, Kaufland, Carrefour, Mobexpert).
Dispune de multiple dotari si imbunatatiri precum usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geamuri termopan Rehau, constructia este din caramida porotherm, are izolatie termica exterioara ( polistiren de 10 cm ), izolatie termica si fonica intre etaje, casa scarilor este ingrijita si frumos amenajata cu marmura, prize de telefon, televizor si internet, instalatii electrice, termice si sanitare, centrala termica Protherm si calorifere din otel.
Pe langa acestea mai beneficiaza de contorizare separata a consumului de apa, energie electrica, energie termica, interfon, sistem de iluminare cu senzor pe casa scarilor.
Apartamentul are o viziune noua asupra zonei linistite, aerisite cu verdeata care sa asigure cumparatorului un confort sporit si avantajul unei panorame deosebite a Sibiului.
Distanta fata de centrul orasului este de maxim 10 minute de mers cu masina pe un drum refacut de catre Primaria Cisnadie, care recent a investit in infrastructura acestei zone. Aceasta zona beneficiaza de o dezvoltare continua unde vor fi gradinite, parcuri si conexiuni pentru transportul in comun Transmixt.
Pretul acestui apartament este de 33500 euro se poate achizitiona prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 33.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 173464 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 88 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 479 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.04.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei