Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament semidecomandat la Parter din 10 etaje. apartament pretabil spatiu comercial 2 camere balc

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
May 11, 2018 May 11, 2018 De vanzare apartament cu 2 camere si balcon, in Sibiu pe Bulevardul Mihai Viteazu, cu o suprafata totala de 59 mp, situat la parterul inalt al unui imobil cu 10 etaje, perfect pentru amenajarea unui spatiu comercial, a unei locuinte sau ca investitie. Avand ferestrele orientate spre Sud, apartamentul este luminos si calduros, compartimentat practic intr-un hol central, 2 camere semidecomandate, bucatarie inchisa, baie cu cada si geam de aerisire, dispune de un balcon inchis in termopan cu acces din living si din bucatarie. Apartamentul este excelent intretinut si dispune de toate imbunatatirile moderne: izolatie termica si fonica in exterior, centrala termica cu calorifere din otel, gresie, faianta, parchet laminat, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, usa metalica la intrare si usi din PVC cu geam ornament la interior. Imobilul este situat intr-una din cele mai bine cotate zone pe piata imobiliara din Sibiu, intr-o zona comerciala, in imediata apropiere a tuturor punctelor de interes public: scoli, gradinite, banci, magazine, farmacii, parcuri, statii pentru mijloacele de transport in comun. Pretul de vanzare al apartamentului partial mobilat este de 65.000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

apartament pretabil spatiu comercial 2 camere balc

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 44 m2.
Parter / 10 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 213225 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 65.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 44 m2
  • Suprafata construita: 59 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+10 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1978

Alte informatii:

De vanzare apartament cu 2 camere si balcon, in Sibiu pe Bulevardul Mihai Viteazu, cu o suprafata totala de 59 mp, situat la parterul inalt al unui imobil cu 10 etaje, perfect pentru amenajarea unui spatiu comercial, a unei locuinte sau ca investitie.
Avand ferestrele orientate spre Sud, apartamentul este luminos si calduros, compartimentat practic intr-un hol central, 2 camere semidecomandate, bucatarie inchisa, baie cu cada si geam de aerisire, dispune de un balcon inchis in termopan cu acces din living si din bucatarie.
Apartamentul este excelent intretinut si dispune de toate imbunatatirile moderne: izolatie termica si fonica in exterior, centrala termica cu calorifere din otel, gresie, faianta, parchet laminat, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, usa metalica la intrare si usi din PVC cu geam ornament la interior.
Imobilul este situat intr-una din cele mai bine cotate zone pe piata imobiliara din Sibiu, intr-o zona comerciala, in imediata apropiere a tuturor punctelor de interes public: scoli, gradinite, banci, magazine, farmacii, parcuri, statii pentru mijloacele de transport in comun.
Pretul de vanzare al apartamentului partial mobilat este de 65.000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 65.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213225 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 499 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1107 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei