Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament semidecomandat la etajul 4 din 4 etaje. apartament 2 camere 56 mp in zona rahovei din sibi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Feb 05, 2018 Feb 05, 2018 Apartament de vanzare cu 2 camere in Sibiu zona Rahovei, cu o suprafata totala de 56 mp si un balcon de 6 mp. Pozitionarea imobilului este ideala pentru cei ce doresc sa locuiasca in apropierea centrelor de invatamant, centrelor comerciale, statiilor de taxi si transport in comun si a punctelor de interes public, intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara. Locuinta este compusa dintr-un living spatios de 16 mp cu iesire pe balconul de 6 mp, un dormitor de 13 mp, o bucatarie inchisa de 8 mp, o baie de 4 mp cu geam de aerisire si o debara de 1.5 mp. Apartamentul dispune ca spatii anexe disponibile de o uscatorie spatioasa de 10 mp. Parcarile din fata blocului sunt delimitate individual. Accesul in imobil este securizat, casa scarii este iluminata natural. Ca si imbunatatiri dispune de centrala termica Junkers, gresie, faianta, parchet laminat, structura este din caramida si beton, peretii sunt gletuiti si cu lavabila, geamuri termopan cu tamplarie PVC cu 4 camere si 2 foi de sticla, usa metalica la intrare, calorifere din otel, balconul este inchis cu cornier si geam. Pretul de vanzare al apartamentului este de 43.000 euro usor negociabil, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

apartament 2 camere 56 mp in zona rahovei din sibi

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 47 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 211156 | actualizat acum 6 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 43.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Rahovei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 47 m2
  • Suprafata construita: 56 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 2 camere in Sibiu zona Rahovei, cu o suprafata totala de 56 mp si un balcon de 6 mp. Pozitionarea imobilului este ideala pentru cei ce doresc sa locuiasca in apropierea centrelor de invatamant, centrelor comerciale, statiilor de taxi si transport in comun si a punctelor de interes public, intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara.

Locuinta este compusa dintr-un living spatios de 16 mp cu iesire pe balconul de 6 mp, un dormitor de 13 mp, o bucatarie inchisa de 8 mp, o baie de 4 mp cu geam de aerisire si o debara de 1.5 mp. Apartamentul dispune ca spatii anexe disponibile de o uscatorie spatioasa de 10 mp. Parcarile din fata blocului sunt delimitate individual. Accesul in imobil este securizat, casa scarii este iluminata natural.

Ca si imbunatatiri dispune de centrala termica Junkers, gresie, faianta, parchet laminat, structura este din caramida si beton, peretii sunt gletuiti si cu lavabila, geamuri termopan cu tamplarie PVC cu 4 camere si 2 foi de sticla, usa metalica la intrare, calorifere din otel, balconul este inchis cu cornier si geam.

Pretul de vanzare al apartamentului este de 43.000 euro usor negociabil, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 43.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 211156 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 892 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1435 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 29.01.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei