Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament semidecomandat la etajul 6 din 10 etaje. apartament cu 2 camere in sibiu zona mihai viteazu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Aug 12, 2015 Aug 12, 2015 Apartament cu 2 camere semidecomandate pretabil pentru investitie de vanzare in Sibiu, situat pe bulevardul Mihai Viteazu, cu o suprafata totala de aproximativ 60 mp, pozitionat la etajul intermediar al unui imobil construit in jurul anului 1980 ce dispune de lift, pivnite si interfon. Locuinta este pozitionata la etajul 6 din 10, cu o suprafata utila de 48 mp, acesta este compusa dintr-un living spatios cu acces pe balconul de 8 mp, un dormitor complet mobilat, o bucatarie incapatoare, o baie cu cada si geam de aerisire, 2 holuri in care a fost amenajat spatiu special pentru masina de spalat si dressing. Orientarea apartamentului este catre SE si are o vedere foarte frumoasa catre muntii Fagaras, de asemenea acesta dispune si de o pivnita cu o suprafata de aproximativ 6 mp. Apartamentul dispune de dotari si imbunatatiri moderne precum tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica si fonica exterioara, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie si faianta. Datorita pozitionarii acestuia intr-o zona centrala si foarte aproape de toate punctele de interes public acesta este pretabil si pentru investitie, putandu-se inchiria cu usurinta. Pretul de achizitionare al apartamentului este de 38500 euro negociabil, putand fi cumparat si prin programul Prima Casa sau credit ipotecar.

apartament cu 2 camere in sibiu zona mihai viteazu

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 48 m2.
Etajul 6 / 10 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 176385 | actualizat acum 8 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 38.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 48 m2
  • Suprafata construita: 60 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 6
  • Numar etaje: Parter+10 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere semidecomandate pretabil pentru investitie de vanzare in Sibiu, situat pe bulevardul Mihai Viteazu, cu o suprafata totala de aproximativ 60 mp, pozitionat la etajul intermediar al unui imobil construit in jurul anului 1980 ce dispune de lift, pivnite si interfon.
Locuinta este pozitionata la etajul 6 din 10, cu o suprafata utila de 48 mp, acesta este compusa dintr-un living spatios cu acces pe balconul de 8 mp, un dormitor complet mobilat, o bucatarie incapatoare, o baie cu cada si geam de aerisire, 2 holuri in care a fost amenajat spatiu special pentru masina de spalat si dressing.
Orientarea apartamentului este catre SE si are o vedere foarte frumoasa catre muntii Fagaras, de asemenea acesta dispune si de o pivnita cu o suprafata de aproximativ 6 mp.
Apartamentul dispune de dotari si imbunatatiri moderne precum tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica si fonica exterioara, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie si faianta.
Datorita pozitionarii acestuia intr-o zona centrala si foarte aproape de toate punctele de interes public acesta este pretabil si pentru investitie, putandu-se inchiria cu usurinta.
Pretul de achizitionare al apartamentului este de 38500 euro negociabil, putand fi cumparat si prin programul Prima Casa sau credit ipotecar.
  • Vanzare 38.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 176385 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 91 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 624 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.06.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei