Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Constanta Mamaia Nord. Apartament decomandat la etajul 1.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Mamaia Nord - Constanta
Jul 01, 2019 Jul 01, 2019 Exclusivitate-aprtamente la malul marii Suprafata: 63.34 Decomandare: decomandat Nr camere: 2 Etaj: 1/5 Imbunatatiri: Zi de zi, ori in concediu, week-end-uri sau ori de cate ori simtiti nevoia de confort si relaxare, simtiti briza marii si bucurati-va de apartamentul dvs. la malul Marii Negre! Va doriti o locuinta exclusivista, o locatie privata menita sa va asigure confort ? BLACK SEA LUXURY va ofera toate acestea, putand sa va indeplineasca orice dorinta la malul marii - plaja, yachting, clubbing.... Ansamblul rezidential BLACK SEA LUXURY cu cele 2 blocuri P+5, cuprinzand 40 de imobile, este o locatie perfecta pentru apartamentele de vacanta, fiind situat in statiunea turistica Mamaia Nord, chiar in primul rand la mare si plaja. Conformatia celor doua corpuri de cladire este g�ndita astfel incat toate imobilele sa aiba vedere panoramica spre Marea Neagra, pentru a beneficia din plin de insorire si de briza marii. Ansamblul rezidential BLACK SEA LUXURY este conceput a avea un nivel ridicat de confort si multiple facilitati pentru locuitorii sai. Din experienta proiectului anterior, constructorii au dezvoltat noul proiect pentru a se preta atat cerintelor unui apartament de vacanta cat si unuia cu destinstie rezidentiala permanenta, acordandu-se importanta deosebita studiilor precum : iluminare, ventilare naturala, functionalitate, spatialitate, eficientizare a ariei utile, finisarea spatiilor, toate fiind hotar�toare in conformarea conceptului de locuire. Fiecare apartament este dotat cu baie, bucatarie si loc de luat masa deschise, living si terase pentru fiecare dintre spatii. Ansamblul va ofera spre vanzare 3 tipuri de apartamentele cu 2 camere si un tip de apartament cu 1 camera, cu preturi promotionale incepand cu 47500 euro, cu predare la "ALB ". Preturile nu includ tva 5%. La interior apartamentele dispun de finisaje si echipamente moderne: tamplarie aluminiu de ultima generatie cu ferestre tripan, incalzire prin pardoseala, sape elicopterizate, etc. Partile comune ale imobilelor, casa scarii si caile de acces comune vor fi la fel de atent finisate, cu materialel de cea mai buna calitate. Datorita regimului de inaltime redus al blocurilor ce compun noul proiect, gradul de intimitate si confort atinge un nivel inalt iar sentimentul de aglomerare urbana lipseste cu desavarsire. In total proiectul numara 40 unitati locative cu 1 si 2 camere avand suprafete construite intre 50 si 86 mp, cate 20 in fiecare imobil P+5, toate cu vedere la mare si ale caror spatii interioare au fost concepute cat mai inteligent de catre arhitectii proiectului in asa fel incat fiecare centimetru patrat sa fie util si folositor noilor proprietari. Termenul de finalizare estimat este decembrie 2019.

Apartament cu 2 camere in zona Mamaia Nord - Constanta

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 6.334 m2.
Etajul 1, 1 grup sanitar.
ID: 227497 | actualizat acum 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 64.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
 • Constanta
 • Localitate: Constanta
 • Zona: Mamaia Nord
 • Numar camere: 2
 • Suprafata utila: 6.334 m2
 • Confort: Lux
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etajul: 1
 • Nr grupuri sanitare: 1

Alte informatii:

Exclusivitate-aprtamente la malul marii Suprafata: 63.34 Decomandare: decomandat Nr camere: 2 Etaj: 1/5 Imbunatatiri: Zi de zi, ori in concediu, week-end-uri sau ori de cate ori simtiti nevoia de confort si relaxare, simtiti briza marii si bucurati-va de apartamentul dvs. la malul Marii Negre! Va doriti o locuinta exclusivista, o locatie privata menita sa va asigure confort ? BLACK SEA LUXURY va ofera toate acestea, putand sa va indeplineasca orice dorinta la malul marii - plaja, yachting, clubbing.... Ansamblul rezidential BLACK SEA LUXURY cu cele 2 blocuri P+5, cuprinzand 40 de imobile, este o locatie perfecta pentru apartamentele de vacanta, fiind situat in statiunea turistica Mamaia Nord, chiar in primul rand la mare si plaja. Conformatia celor doua corpuri de cladire este g�ndita astfel incat toate imobilele sa aiba vedere panoramica spre Marea Neagra, pentru a beneficia din plin de insorire si de briza marii.
Ansamblul rezidential BLACK SEA LUXURY este conceput a avea un nivel ridicat de confort si multiple facilitati pentru locuitorii sai. Din experienta proiectului anterior, constructorii au dezvoltat noul proiect pentru a se preta atat cerintelor unui apartament de vacanta cat si unuia cu destinstie rezidentiala permanenta, acordandu-se importanta deosebita studiilor precum : iluminare, ventilare naturala, functionalitate, spatialitate, eficientizare a ariei utile, finisarea spatiilor, toate fiind hotar�toare in conformarea conceptului de locuire. Fiecare apartament este dotat cu baie, bucatarie si loc de luat masa deschise, living si terase pentru fiecare dintre spatii. Ansamblul va ofera spre vanzare 3 tipuri de apartamentele cu 2 camere si un tip de apartament cu 1 camera, cu preturi promotionale incepand cu 47500 euro, cu predare la "ALB ". Preturile nu includ tva 5%.
La interior apartamentele dispun de finisaje si echipamente moderne: tamplarie aluminiu de ultima generatie cu ferestre tripan, incalzire prin pardoseala, sape elicopterizate, etc. Partile comune ale imobilelor, casa scarii si caile de acces comune vor fi la fel de atent finisate, cu materialel de cea mai buna calitate.
Datorita regimului de inaltime redus al blocurilor ce compun noul proiect, gradul de intimitate si confort atinge un nivel inalt iar sentimentul de aglomerare urbana lipseste cu desavarsire. In total proiectul numara 40 unitati locative cu 1 si 2 camere avand suprafete construite intre 50 si 86 mp, cate 20 in fiecare imobil P+5, toate cu vedere la mare si ale caror spatii interioare au fost concepute cat mai inteligent de catre arhitectii proiectului in asa fel incat fiecare centimetru patrat sa fie util si folositor noilor proprietari.
Termenul de finalizare estimat este decembrie 2019.
 • Vanzare 64.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 227497 Agentia: S.C BLUE SKY IMPEX.RO Nume: Simona D
Actualizata: acum 6 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 2232 ori Manager: Blue Sky Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1848 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 21 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 01.07.2019 Oferte în portofoliu: 37 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.17.2010 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

 • de vanzare apartament cu 2 camere decomandat, confort lux in constanta
  Tomis Nord, Constanta. Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 55 m2 Mobilat, mobilier modern.
  93.000 € de vanzare
 • de vanzare apartament cu 2 camere decomandat, confort lux in constanta
  Tomis Nord, Constanta. Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 58 m2 Nemobilat.
  73.300 € de vanzare
 • de vanzare apartament cu 2 camere decomandat, confort lux in constanta
  Campus, Constanta. Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 62 m2.
  62.000 € de vanzare
 • de vanzare apartament cu 2 camere decomandat, confort lux in constanta
  Campus, Constanta. Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 66 m2.
  66.000 € de vanzare
 • de vanzare apartament cu 2 camere decomandat, confort lux in constanta
  Campus, Constanta. Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 70 m2 Nemobilat.
  79.800 € de vanzare
 • de vanzare apartament cu 2 camere decomandat, confort lux in constanta
  Campus, Constanta. Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 60 m2 Nemobilat.
  68.400 € de vanzare
 • de vanzare apartament cu 2 camere decomandat, confort lux in constanta
  Campus, Constanta. Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 53 m2.
  61.500 € de vanzare
 • de vanzare apartament cu 2 camere decomandat, confort lux in constanta
  Tomis Nord, Constanta. Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 60 m2.
  67.000 € de vanzare
 • de vanzare apartament cu 2 camere decomandat, confort lux in constanta
  Anda, Constanta. Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 50 m2 Mobilat.
  51.000 € de vanzare