Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Mamaia Sat Centru. Apartament decomandat in bloc de apartamente la etajul 1 din 4 etaje. DIRECT DEZVOLTATOR, CUBE APARTMENTS – 2 CAMERE DECOMANDAT, 689E/ mpc

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Centru - Mamaia Sat, Constanta
Aug 10, 2017 Aug 10, 2017 Atunci cand iti dorești o vacanța linistita la malul marii alege CUBE APARTMENTS - departe de zgomotul si poluarea străzii si destul de aproape de plaja ! ! ! BLOCUL NOU 2017 se distinge fata de celelalte imobile noi din zona prin pretul bun de achizitie 689Euro/ mp construit sau 855E/ mp UTIL, prin arhitectura moderna , calitatea executiei si a materialelor folosite -respectand toate standardele in materie de constructii -fara rabat de la calitatea si cantitatea de materiale folosite . Pentru ca se pune accent pe confortul oferit noilor proprietari, imobilul va fi dotat cu un sistem de supraveghere video, accesul in complex este securizat, cu bariera de acces, cu telecomanda si o parcare privata cu locuri de parcare suficiente in incinta proprietatii Situat in zona rezidentiala Mamaia Sat, cu infrastructura dezvoltata, in vecinatatea Hanului Piratilor, la 2 pasi de mare si de Statiunea Mamaia. Pozitia blocului faciliteaza linistea si confortul unei locuinte de vacanta cat si a unei resedinte permanente. Apartamentele se pot preda la cheie sau semifinisate la alb-avand posibilitatea ca fiecare proprietar sa-si personalizeze spatiul =in acest sens se pune la dispozitie gratuit un proiect de design interior pentru finisaje , iar dotarile imobilului sunt de top : -tamplarie PVC GEALAN 5 camere cu geam heliomat, culoare gri antracit -instalatii electrice/ sanitare/ termice cu materiale Premium ( instalatie termica : cu distribuitor si teava PEX - Cea mai sigura si mai performanta metoda de distributie a agentului termic catre calorifere - fara PPR=fara imbinari in sapa, fara pericol de inundatie) - usa metalica antiefractie pentru acces apartament- calitate superioara Elite Gri Stone. Apartamentele sunt cu 2 camere, interior decomandat, in suprafete de : - Apartament de tip A , Suprafata construita: 60. 76mp, suprafata utilizabila: 49mp - Apartament de tip B, Suprafata construita: 63. 24mp, suprafata utilizabila: 51mp Fiecare apartament dispune de un proiect de design gratuit ce reuseste sa puna in valoare fiecare apartament in parte. Posibilitate de achizitie loc de parcare privat la pretul de 2. 000 Euro. Pretul de vanzare al apartamentelor de 49mp utilizabili este de 39. 000 Euro pentru predare la alb (se poate preda si la cheie, conform preferintelor proprii , pe un buget alocat)

DIRECT DEZVOLTATOR, CUBE APARTMENTS – 2 CAMERE DECOMANDAT, 689E/ mpc

Apartament cu 2 camere in zona Centru - Mamaia Sat, Constanta

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 49 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din BCA.
ID: 205804 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Mamaia Sat
  • Zona: Centru
  • Numar camere: 2
  • Amplasament: în Bloc de Apartamente
  • Suprafata utila: 49 m2
  • Confort: Lux
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • Numar balcoane / terase: 1
  • Constructie din: BCA
  • An constructie: 2017
  • Stadiu constructie: finalizata
  • Destinatie recomandata: Rezidenta, Vacanta

Alte informatii:

Atunci cand iti dorești o vacanța linistita la malul marii alege CUBE APARTMENTS - departe de zgomotul si poluarea străzii si destul de aproape de plaja ! ! !
BLOCUL NOU 2017 se distinge fata de celelalte imobile noi din zona prin pretul bun de achizitie 689Euro/ mp construit sau 855E/ mp UTIL, prin arhitectura moderna , calitatea executiei si a materialelor folosite -respectand toate standardele in materie de constructii -fara rabat de la calitatea si cantitatea de materiale folosite .
Pentru ca se pune accent pe confortul oferit noilor proprietari, imobilul va fi dotat cu un sistem de supraveghere video, accesul in complex este securizat, cu bariera de acces, cu telecomanda si o parcare privata cu locuri de parcare suficiente in incinta proprietatii
Situat in zona rezidentiala Mamaia Sat, cu infrastructura dezvoltata, in vecinatatea Hanului Piratilor, la 2 pasi de mare si de Statiunea Mamaia. Pozitia blocului faciliteaza linistea si confortul unei locuinte de vacanta cat si a unei resedinte permanente.
Apartamentele se pot preda la cheie sau semifinisate la alb-avand posibilitatea ca fiecare proprietar sa-si personalizeze spatiul =in acest sens se pune la dispozitie gratuit un proiect de design interior pentru finisaje , iar dotarile imobilului sunt de top :
-tamplarie PVC GEALAN 5 camere cu geam heliomat, culoare gri antracit
-instalatii electrice/ sanitare/ termice cu materiale Premium ( instalatie termica : cu distribuitor si teava PEX - Cea mai sigura si mai performanta metoda de distributie a agentului termic catre calorifere - fara PPR=fara imbinari in sapa, fara pericol de inundatie)
- usa metalica antiefractie pentru acces apartament- calitate superioara Elite Gri Stone.

Apartamentele sunt cu 2 camere, interior decomandat, in suprafete de :
- Apartament de tip A , Suprafata construita: 60. 76mp, suprafata utilizabila: 49mp
- Apartament de tip B, Suprafata construita: 63. 24mp, suprafata utilizabila: 51mp

Fiecare apartament dispune de un proiect de design gratuit ce reuseste sa puna in valoare fiecare apartament in parte.
Posibilitate de achizitie loc de parcare privat la pretul de 2. 000 Euro.
Pretul de vanzare al apartamentelor de 49mp utilizabili este de 39. 000 Euro pentru predare la alb (se poate preda si la cheie, conform preferintelor proprii , pe un buget alocat)
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205804 Agentia: Connect RealEstate Nume: Mihaela Vlas
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 561 ori Manager: Dana MUNTEANU Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1775 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Numar agenti: 4 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.06.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.23.2010 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei