Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Iasi Bucium. Apartament decomandat in bloc de apartamente la etajul 1 din 3 etaje. APARTAMENT 2 CAMERE LUX 65 MP BLOC NOU BUCIUM PResidence Garden LUXURI

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Bucium - Iasi
Dec 02, 2022 Dec 02, 2022 Mutare imediata! Disponibilitate in blocul C2 PResidence Garden-apartamente fara compromisuri! Cel mai nou proiect imobiliar de anvergura! Apartament deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 2 camere total decomandat, situat in zona Bucium, Plopii fara Sot, la strada principala. Avand o suprafata utila de 55, 50mp si o terasa premium de 12, 50mp este disponibil cu vedere spre Plopii fara Sot. Structura si rezistenta: -stabilitatea cladirilor este prioritara pentru compania dezvoltatoare, astel incat, structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/ exterior. Instalatiile termice, electrice si sanitare: -fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant Ecotech Pure, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz. Finisaje exterioare: -tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica. Finisaje interioare: -apartamentele sunt predate in varianta standard cu finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa; -tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara, heptacameral, cu geam tripan, marca Veka Softline 82, clasa A, culoare Spektral antracit, cu folie fono-absorbanta; -parchet laminat; -calorifere din otel; -piatra naturala din import; -usa securizata la intrare; -usi interioare lemn si placi MDF; -baile complet echipate-obiecte sanitare de calitate superioara. Balcoanele vor avea parapetul din zidarie acoperita cu placi laminate HPL (high pressure laminate), balustrade din sticla securizata cu fixare liniara si pardoseala Deck - lemn compozit Wood Plast, material inovator si ecologic, o combinatie de lemn 70% si 30% plastic, beneficiaza de avantajul ambelor materiale, imbina aspectul placut si cald al lemnului cu durabilitatea plasticului. Lemnul compozit necesita o intretinere minimala, nu necesita tratament chimic si nu va fi vopsit. Terasele compozite rezista atacului insectelor si nu putrezesc. Sunt produse in principal din materie prima reciclata, de buna calitare, incluzand faina de lemn si plastic, rezultand un material modern si prietenos cu mediul inconjurator. Fiecare bloc va avea lift, Sinergy 100, capacitate 8 persoane, iar casa scarii va fi placata cu piatra naturala. P-Residence Garden este gandit pentru confortul locuitorilor, avand avantajul localizarii-acces imediat la mijloacele de transport, la doar 5 km de Palas-design-ul atragator, compartimentarea echilibrata, contureaza conceptul nou lansat de catre compania dezvoltatoare. Preturi promotionale pentru plata in faza de constructie! Direct de la dezvoltator! COMISION 0!

APARTAMENT 2 CAMERE LUX 65 MP BLOC NOU BUCIUM PResidence Garden LUXURI

Apartament cu 2 camere in zona Bucium - Iasi

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 66 m2 Nemobilat.
Etajul 1 / 3 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din Caramida, perioada 2007 - prezent.
ID: 231252 | actualizat acum 2 zile
Oferta Cel Mai Bun Pret de vanzare
prezentare anunt imobiliar
 • Iasi
 • Localitate: Iasi
 • Zona: Bucium
 • Reper: Plopii fara sot
 • Numar camere: 2
 • Amplasament: în Bloc de Apartamente
 • Suprafata utila: 66 m2
 • Suprafata construita: 73 m2
 • Confort: Lux
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etajul: 1
 • Numar etaje: Parter+3 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • Numar balcoane / terase: 1
 • Detalii: Nemobilat
 • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze
 • Incalzire: Centrala proprie a locuintei
 • Vedere: Vedere stradala
 • Constructie din: Caramida
 • Perioada constructie: 2007 - prezent
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar
 • Destinatie recomandata: Rezidenta, Birou, Vacanta
 • Vecinatati: Magazine, Piata, Gradinita, Scoala, Liceu, Transport în comun, Restaurant / Bar, Supermarket / Mall, Teatru / Muzeu, Parc, Parcare proprie

Alte informatii:

Mutare imediata!

Disponibilitate in blocul C2

PResidence Garden-apartamente fara compromisuri!

Cel mai nou proiect imobiliar de anvergura!

Apartament deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 2 camere total decomandat, situat in zona Bucium, Plopii fara Sot, la strada principala.

Avand o suprafata utila de 55, 50mp si o terasa premium de 12, 50mp este disponibil cu vedere spre Plopii fara Sot.

Structura si rezistenta:

-stabilitatea cladirilor este prioritara pentru compania dezvoltatoare, astel incat, structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/ exterior.

Instalatiile termice, electrice si sanitare:

-fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant Ecotech Pure, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz.

Finisaje exterioare:

-tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica.

Finisaje interioare:

-apartamentele sunt predate in varianta standard cu finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa;

-tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara, heptacameral, cu geam tripan, marca Veka Softline 82, clasa A, culoare Spektral antracit, cu folie fono-absorbanta;

-parchet laminat;

-calorifere din otel;

-piatra naturala din import;

-usa securizata la intrare;

-usi interioare lemn si placi MDF;

-baile complet echipate-obiecte sanitare de calitate superioara.

Balcoanele vor avea parapetul din zidarie acoperita cu placi laminate HPL (high pressure laminate), balustrade din sticla securizata cu fixare liniara si pardoseala Deck - lemn compozit Wood Plast, material inovator si ecologic, o combinatie de lemn 70% si 30% plastic, beneficiaza de avantajul ambelor materiale, imbina aspectul placut si cald al lemnului cu durabilitatea plasticului. Lemnul compozit necesita o intretinere minimala, nu necesita tratament chimic si nu va fi vopsit. Terasele compozite rezista atacului insectelor si nu putrezesc. Sunt produse in principal din materie prima reciclata, de buna calitare, incluzand faina de lemn si plastic, rezultand un material modern si prietenos cu mediul inconjurator.

Fiecare bloc va avea lift, Sinergy 100, capacitate 8 persoane, iar casa scarii va fi placata cu piatra naturala.

P-Residence Garden este gandit pentru confortul locuitorilor, avand avantajul localizarii-acces imediat la mijloacele de transport, la doar 5 km de Palas-design-ul atragator, compartimentarea echilibrata, contureaza conceptul nou lansat de catre compania dezvoltatoare.

Preturi promotionale pentru plata in faza de constructie!

Direct de la dezvoltator!

COMISION 0!
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 231252 Agentia: SC Imob Design SRL Nume: Chiriac Irina
Actualizata: acum 2 zile Judet: Iasi Telefon: vezi numarul
Listata de: 32767 ori Manager: Chiriac Irina Oferte în portofoliu: 19
Vizualizata de: 2146 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 2 modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.02.2021 Oferte în portofoliu: 19 Intrebari 0; Raspunsuri:
Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 02.11.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliareOferte similare

 • de vanzare apartament cu 2 camere decomandat, confort lux in iasi
  Metalurgie, Iasi. Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 57.5 m2 Nemobilat.
  87.000 € de vanzare