Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Vasile Aaron. Apartament decomandat la etajul 2 din 5 etaje. apartament mobilat cu 2 camere in sibiu zona semaf

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu
Apr 06, 2017 Apr 06, 2017 Apartament mobilat cu 2 camere de vanzare in Sibiu, zona Semaforului, cu o suprafata totala de 43 mp, situat la etajul intermediar 2 din 5 al unui imobil ce dispune de interfon, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, acoperis foarte rezistent din tigla construit in urma cu 8 ani, cu doar 4 apartamente pe palier. Acest imobil se afla intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, cu multe spatii verzi si locuri de parcare special amenajate, in imediata apropiere sunt toate punctele de interes public necesare unei familii printre care: biserica, institutii de invatamant, unitati bancare, farmacii, spatii comerciale, locuri de joaca pentru copii, statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi, piata agroalimentara sau cabinete medicale. Apartamentul este foarte economic intrucat este pozitionat pe mijloc si se invecineaza in toate partile cu alte apartamente, este foarte insorit avand costuri mici la utilitati si este compus din hol la intrare ce dispune de cuier, 2 camere foarte spatioase si calduroase, bucatarie cu loc de luat masa si acces la o camara, baie cu cada si geam de aerisire, acestea se predau mobilate ( conform pozelor ). Aceasta locuinta este pretabila pentru o familie aflata la inceput de drum sau pentru investitie ( inchiriere pe termen lung ), situata intr-o zona foarte cautata pe piata imobiliara a orasului si dispune de toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent cum ar fi: usa metalica la intrare, centrala termica proprie pe gaz cu instalatie din cupru si calorifere de otel, pereti zugraviti in lavabila, geamuri termopan cu tamplarie Pvc, gresie, faianta, contorizari separate la utilitati, acces cablu tv si internet prin fibra optica. Apartamentul se vinde mobilat la pretul de 30.990 euro negociabil, se accepta si achizitionare prin intermediul unui Credit Ipotecar preapobat.

apartament mobilat cu 2 camere in sibiu zona semaf

Apartament cu 2 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 3, suprafata utila 36 m2.
Etajul 2 / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 204028 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 30.990 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Aaron
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 36 m2
  • Suprafata construita: 43 m2
  • Confort: 3
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1978

Alte informatii:

Apartament mobilat cu 2 camere de vanzare in Sibiu, zona Semaforului, cu o suprafata totala de 43 mp, situat la etajul intermediar 2 din 5 al unui imobil ce dispune de interfon, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, acoperis foarte rezistent din tigla construit in urma cu 8 ani, cu doar 4 apartamente pe palier.
Acest imobil se afla intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, cu multe spatii verzi si locuri de parcare special amenajate, in imediata apropiere sunt toate punctele de interes public necesare unei familii printre care: biserica, institutii de invatamant, unitati bancare, farmacii, spatii comerciale, locuri de joaca pentru copii, statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi, piata agroalimentara sau cabinete medicale.
Apartamentul este foarte economic intrucat este pozitionat pe mijloc si se invecineaza in toate partile cu alte apartamente, este foarte insorit avand costuri mici la utilitati si este compus din hol la intrare ce dispune de cuier, 2 camere foarte spatioase si calduroase, bucatarie cu loc de luat masa si acces la o camara, baie cu cada si geam de aerisire, acestea se predau mobilate ( conform pozelor ).
Aceasta locuinta este pretabila pentru o familie aflata la inceput de drum sau pentru investitie ( inchiriere pe termen lung ), situata intr-o zona foarte cautata pe piata imobiliara a orasului si dispune de toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent cum ar fi: usa metalica la intrare, centrala termica proprie pe gaz cu instalatie din cupru si calorifere de otel, pereti zugraviti in lavabila, geamuri termopan cu tamplarie Pvc, gresie, faianta, contorizari separate la utilitati, acces cablu tv si internet prin fibra optica.
Apartamentul se vinde mobilat la pretul de 30.990 euro negociabil, se accepta si achizitionare prin intermediul unui Credit Ipotecar preapobat.
  • Vanzare 30.990 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 204028 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 206 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1575 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 05.04.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei