Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Piata Cluj. Apartament decomandat la Parter. apartament cu 2 camere pe strada paris in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Piata Cluj - Sibiu
Feb 04, 2016 Feb 04, 2016 Apartament cu 2 camere la casa de vanzare, in Sibiu la intersectia strazilor Paris cu Deva, cu o suprafata totala de 66 mp, situat la parterul inalt al unei case construite din caramida ce dispune de acoperis foarte rezistent de tigla, avand utilitatile si intrarea separata fata de cealalta familie care locuieste in acest imobil. Aceasta proprietate detine si o magazie proprie de 10 mp, un garaj cu intrare din strada Deva de 12 mp si ca spatiu comun cu cealalta familie este o terasa de 10 mp si pivnita uscata de 5 mp. Apartamentul este compartimentat in 2 camere foarte generoase si luminoase, bucatarie complet mobilata si utilata cu frigider Gorenje, hota, plita si cuptor electric Whirlpool, baie cu geam de aerisire si cabina de dus, unde este amplasata si masina de spalat Arctic. Locuinta a fost renovata in totalitate in anul 2011 si dispune de toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent cum ar fi: izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, geamuri termopan, usa din PVC la intrare, usi de lemn masiv la interior, gresie, faianta si parchet laminat in camere. Strada pe care se afla aceasta casa este asfaltata si iluminata public, zona fiind una foarte linistita si ferita de agitatia si traficul cotidian al orasului, avand acces in imediata apropiere la toate punctele de interes public: piata agroalimentara, spatii comerciale, statii pentru mijloacele de transport in comun, parc sau biserica. Pretul pentru acest apartament este de 67000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credite Bancare.

apartament cu 2 camere pe strada paris in sibiu

Apartament cu 2 camere in zona Piata Cluj - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 3, suprafata utila 51 m2.
Parter, 1 grup sanitar.
ID: 185868 | adaugat acum 8 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 67.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 51 m2
  • Suprafata construita: 66 m2
  • Confort: 3
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1950

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere la casa de vanzare, in Sibiu la intersectia strazilor Paris cu Deva, cu o suprafata totala de 66 mp, situat la parterul inalt al unei case construite din caramida ce dispune de acoperis foarte rezistent de tigla, avand utilitatile si intrarea separata fata de cealalta familie care locuieste in acest imobil.
Aceasta proprietate detine si o magazie proprie de 10 mp, un garaj cu intrare din strada Deva de 12 mp si ca spatiu comun cu cealalta familie este o terasa de 10 mp si pivnita uscata de 5 mp.
Apartamentul este compartimentat in 2 camere foarte generoase si luminoase, bucatarie complet mobilata si utilata cu frigider Gorenje, hota, plita si cuptor electric Whirlpool, baie cu geam de aerisire si cabina de dus, unde este amplasata si masina de spalat Arctic.
Locuinta a fost renovata in totalitate in anul 2011 si dispune de toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent cum ar fi: izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, geamuri termopan, usa din PVC la intrare, usi de lemn masiv la interior, gresie, faianta si parchet laminat in camere.
Strada pe care se afla aceasta casa este asfaltata si iluminata public, zona fiind una foarte linistita si ferita de agitatia si traficul cotidian al orasului, avand acces in imediata apropiere la toate punctele de interes public: piata agroalimentara, spatii comerciale, statii pentru mijloacele de transport in comun, parc sau biserica.
Pretul pentru acest apartament este de 67000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credite Bancare.
  • Vanzare 67.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 185868 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 139 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 122 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.02.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei