Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Cedonia. Apartament decomandat la Mansarda din 5 etaje. apartament 2 camere mobilate in sibiu zona cedonia

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Cedonia - Sibiu
May 10, 2018 May 10, 2018 Apartament complet mobilat si utilat, cu 2 camere, de vanzare, in Sibiu zona Cedonia, cu o suprafata totala de 48 mp, situat la etajul 5 al unui imobil izolat termic si fonic la exterior, acoperit cu tabla, dispune de interfon la intrarea in scara in jurul careia au fost amenajate recent locuri de parcare si spatii verzi cu locuri de joaca pentru copii. Acest apartament a fost construit in anul 2007 din BCA, a fost renovat in anul 2016, este structurat pe un singur nivel compartimentat astfel: la intrare se afla un hol cu intrare intr-o baie prevazuta cu aerisire naturala si cabina de dus, livingul open-space cu bucataria, din acesta se intra intr-un dormitor, toate camerele sunt complet mobilate, locuinta dispune de frigider, aragaz, masina de spalat rufe. Locuinta beneficiaza de toate imbunatatirile necesare unui trai decent precum: usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, izolatie termica si fonica la exterior si interior, centrala termica cu termostat, calorifere din otel si instalatie din cupru, parchet laminat, usi din lemn la interior, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet, gresie si faianta. Datorita pozitionarii excelente acestui imobil, acesta este pretabil atat pentru a locui o familie, cat si ca investitie pentru inchirierea pe perioade lungi, care va poate aduce un venit lunar foarte consistent, langa acest imobil se afla toate punctele citadine de interes necesare: institutii de invatamant, magazine, piata agroalimentara, banci, biserica, locuri de joaca pentru copii, statii de autobuz si taxi, farmacii sau cabinete medicale. Pretul de achizitionare al apartamentului complet mobilat si utilat este de 31.500 euro negociabil, printre modalitatile de plata se accepta si Creditarea Bancara.

apartament 2 camere mobilate in sibiu zona cedonia

Apartament cu 2 camere in zona Cedonia - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 3, suprafata utila 40 m2.
Mansarda / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 212287 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 31.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Cedonia
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 40 m2
  • Suprafata construita: 48 m2
  • Confort: 3
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Mansarda
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

Apartament complet mobilat si utilat, cu 2 camere, de vanzare, in Sibiu zona Cedonia, cu o suprafata totala de 48 mp, situat la etajul 5 al unui imobil izolat termic si fonic la exterior, acoperit cu tabla, dispune de interfon la intrarea in scara in jurul careia au fost amenajate recent locuri de parcare si spatii verzi cu locuri de joaca pentru copii.
Acest apartament a fost construit in anul 2007 din BCA, a fost renovat in anul 2016, este structurat pe un singur nivel compartimentat astfel: la intrare se afla un hol cu intrare intr-o baie prevazuta cu aerisire naturala si cabina de dus, livingul open-space cu bucataria, din acesta se intra intr-un dormitor, toate camerele sunt complet mobilate, locuinta dispune de frigider, aragaz, masina de spalat rufe.
Locuinta beneficiaza de toate imbunatatirile necesare unui trai decent precum: usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, izolatie termica si fonica la exterior si interior, centrala termica cu termostat, calorifere din otel si instalatie din cupru, parchet laminat, usi din lemn la interior, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet, gresie si faianta.
Datorita pozitionarii excelente acestui imobil, acesta este pretabil atat pentru a locui o familie, cat si ca investitie pentru inchirierea pe perioade lungi, care va poate aduce un venit lunar foarte consistent, langa acest imobil se afla toate punctele citadine de interes necesare: institutii de invatamant, magazine, piata agroalimentara, banci, biserica, locuri de joaca pentru copii, statii de autobuz si taxi, farmacii sau cabinete medicale.
Pretul de achizitionare al apartamentului complet mobilat si utilat este de 31.500 euro negociabil, printre modalitatile de plata se accepta si Creditarea Bancara.
  • Vanzare 31.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212287 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 910 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1104 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.09.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei