Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Cedonia. Apartament decomandat la Parter din 5 etaje. apartament cu 2 camere in sibiu zona cedonia

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Cedonia - Sibiu
Nov 05, 2015 Nov 05, 2015 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu, zona Cedonia, situat la parterul unui imobil cu 5 etaje, cu o suprafata totala de 44 mp, renovat in anul 2010, aflat la 10 minute de mers pe jos fata de centrul orasului. Locuinta este compartimentata astfel: 2 camere luminoase, o baie cu cada si geam de aerisire, bucatarie complet mobilata si utilata cu masina de spalat, frigider, aragaz, mobilier nou de bucatarie, hol, toate acestea oferind cumparatorului 37 de mp utili. Apartamentul dispune de imbunatatiri precum usa metalica la intrare, geamuri termopan, centrala termica cu calorifere de fonta, gresie si faianta in baie si bucatarie, parchet din lemn masiv in cele doua camere si usi noi din lemn. Imobilul se afla pe o strada linistita, iar in apropiere se gasesc numeroase puncte de interes public precum statii pentru mijloacele de transport in comun, magazine, farmacii, institutii de invatamant, locuri de joaca pentru copii, precum si un teren modern de fotbal. Aceasta proprietate se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 38000 euro negociabil, existand posibilitatea achizitionarii si prin Credit Ipotecar sau prin programul Prima Casa.

apartament cu 2 camere in sibiu zona cedonia

Apartament cu 2 camere in zona Cedonia - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 3, suprafata utila 37 m2.
Parter / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 181664 | actualizat acum 8 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 38.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Cedonia
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 37 m2
  • Suprafata construita: 44 m2
  • Confort: 3
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1976

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu, zona Cedonia, situat la parterul unui imobil cu 5 etaje, cu o suprafata totala de 44 mp, renovat in anul 2010, aflat la 10 minute de mers pe jos fata de centrul orasului.
Locuinta este compartimentata astfel: 2 camere luminoase, o baie cu cada si geam de aerisire, bucatarie complet mobilata si utilata cu masina de spalat, frigider, aragaz, mobilier nou de bucatarie, hol, toate acestea oferind cumparatorului 37 de mp utili.
Apartamentul dispune de imbunatatiri precum usa metalica la intrare, geamuri termopan, centrala termica cu calorifere de fonta, gresie si faianta in baie si bucatarie, parchet din lemn masiv in cele doua camere si usi noi din lemn.
Imobilul se afla pe o strada linistita, iar in apropiere se gasesc numeroase puncte de interes public precum statii pentru mijloacele de transport in comun, magazine, farmacii, institutii de invatamant, locuri de joaca pentru copii, precum si un teren modern de fotbal.
Aceasta proprietate se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 38000 euro negociabil, existand posibilitatea achizitionarii si prin Credit Ipotecar sau prin programul Prima Casa.
  • Vanzare 38.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 181664 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 75 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 410 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.10.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei