Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Vasile Milea. Apartament decomandat la Parter din 3 etaje. apartament cu 2 camere in sibiu pe bulevardul vasi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Vasile Milea - Sibiu
Aug 22, 2017 Aug 22, 2017 Apartament renovat cu 2 camere de vanzare in Sibiu, pozitionat pe principalul bulevard al orasului, Vasile Milea, cu o suprafata totala de 60 mp, situat la parterul unui imobil cu 3 etaje, construit din caramida, zona unde este amplasat acesta este una de foarte mare interes, la doar 10 minute distanta fata de Centrul Comercial Shopping City, in imediata apropiere se afla magazine, unitati de invatamant, benzinarii, pensiuni, fast-food, farmacii, cabinete medicale sau locuri de joaca pentru copii. Apartamentul este foarte calduros si luminos pe tot parcursul zilei avand orientare de la Est la Vest, cu doar 3 apartamente pe palier si este pretabil atat pentru investitie ( cabinet medical, sediu de firma, spatiu de birouri ) dar poate deservi drept locuinta pentru cei mai pretentiosi clienti care doresc sa locuiasca in nucleul orasului. Aceasta proprietate a fost renovata in anul 2016, atunci cand a fost montata o centrala noua pe gaz in condensatie marca Bosch si peretii au fost zugraviti in lavabila, printre alte imbunatatiri se afla: usa metalica la intrare, interfon, parchet din lemn masiv in camere, usi din lemn si din termopan la interior, geamuri termopan cu jaluzele si pervaze din aluminiu, gresie, faianta, acces cablu tv si internet prin fibra optica. Locuinta este foarte bine compartimentata si anume: la intrare se afla un hol cu un cuier din care se face accesul in baia prevazuta cu cada si geam de aerisire, bucatarie cu loc de luat masa si camara, apoi in camera de zi de unde se face accesul spre dormitorul matrimonial. Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat, in functie de necesitatile clientului, la pretul de 44990 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.

apartament cu 2 camere in sibiu pe bulevardul vasi

Apartament cu 2 camere in zona Vasile Milea - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 2, suprafata utila 50 m2.
Parter / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 203653 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 44.990 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Milea
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 60 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

Apartament renovat cu 2 camere de vanzare in Sibiu, pozitionat pe principalul bulevard al orasului, Vasile Milea, cu o suprafata totala de 60 mp, situat la parterul unui imobil cu 3 etaje, construit din caramida, zona unde este amplasat acesta este una de foarte mare interes, la doar 10 minute distanta fata de Centrul Comercial Shopping City, in imediata apropiere se afla magazine, unitati de invatamant, benzinarii, pensiuni, fast-food, farmacii, cabinete medicale sau locuri de joaca pentru copii.
Apartamentul este foarte calduros si luminos pe tot parcursul zilei avand orientare de la Est la Vest, cu doar 3 apartamente pe palier si este pretabil atat pentru investitie ( cabinet medical, sediu de firma, spatiu de birouri ) dar poate deservi drept locuinta pentru cei mai pretentiosi clienti care doresc sa locuiasca in nucleul orasului.
Aceasta proprietate a fost renovata in anul 2016, atunci cand a fost montata o centrala noua pe gaz in condensatie marca Bosch si peretii au fost zugraviti in lavabila, printre alte imbunatatiri se afla: usa metalica la intrare, interfon, parchet din lemn masiv in camere, usi din lemn si din termopan la interior, geamuri termopan cu jaluzele si pervaze din aluminiu, gresie, faianta, acces cablu tv si internet prin fibra optica.
Locuinta este foarte bine compartimentata si anume: la intrare se afla un hol cu un cuier din care se face accesul in baia prevazuta cu cada si geam de aerisire, bucatarie cu loc de luat masa si camara, apoi in camera de zi de unde se face accesul spre dormitorul matrimonial.
Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat, in functie de necesitatile clientului, la pretul de 44990 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.
  • Vanzare 44.990 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203653 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 545 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1853 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei