Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Piata Cluj. Apartament decomandat la Parter. apartament cu 2 camere in sibiu zona piata cluj

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Piata Cluj - Sibiu
Aug 05, 2016 Aug 05, 2016 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu zona Piata Cluj, situat intr-o constructie finalizata in anul 1965 ce dispune de izolatie termica exterioara. Locuinta a fost renovata in anul 2013, are o suprafata totala de 62 mp acestia fiind compusi dintr-un living luminos frumos amenajat, un dormitor, bucatarie inchisa, o baie cu cada si geam de aerisire, iar la subsol este o pivnita de 14 mp. Ca si imbunatatiri dispune de centrala termica proprie, calorifere de otel, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, usa din PVC la intrare. Curtea libera, comuna are o suprafata de 300 mp unde este amenajat un loc pentru terasa, iar accesul auto se poate face cu usurinta. Imobilul este amplasat intr-o zona linistita la doar 15 minute mers pe jos fata de centrul Sibiului, in apropiere sunt magazine, scoli, mijloace de transport in comun si alte puncte de interes public. Pretul de achizitie al apartamentului mobilat si utilat este de 39900 euro negociabil, existand si posibilitatea de achizitionare prin programul Prima Casa sau alte credite bancare.

apartament cu 2 camere in sibiu zona piata cluj

Apartament cu 2 camere in zona Piata Cluj - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 2, suprafata utila 44 m2.
Parter, 1 grup sanitar.
ID: 189206 | actualizat acum 7 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 39.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 44 m2
  • Suprafata construita: 62 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1965

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu zona Piata Cluj, situat intr-o constructie finalizata in anul 1965 ce dispune de izolatie termica exterioara.
Locuinta a fost renovata in anul 2013, are o suprafata totala de 62 mp acestia fiind compusi dintr-un living luminos frumos amenajat, un dormitor, bucatarie inchisa, o baie cu cada si geam de aerisire, iar la subsol este o pivnita de 14 mp.
Ca si imbunatatiri dispune de centrala termica proprie, calorifere de otel, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, usa din PVC la intrare.
Curtea libera, comuna are o suprafata de 300 mp unde este amenajat un loc pentru terasa, iar accesul auto se poate face cu usurinta.
Imobilul este amplasat intr-o zona linistita la doar 15 minute mers pe jos fata de centrul Sibiului, in apropiere sunt magazine, scoli, mijloace de transport in comun si alte puncte de interes public.
Pretul de achizitie al apartamentului mobilat si utilat este de 39900 euro negociabil, existand si posibilitatea de achizitionare prin programul Prima Casa sau alte credite bancare.
  • Vanzare 39.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 189206 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 317 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 685 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.04.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei