Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Orasul de Jos. Apartament decomandat la etajul 2 din 2 etaje. apartament la casa cu 2 camere zona orasul de jos

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Orasul de Jos - Sibiu
Jun 12, 2017 Jun 12, 2017 Apartament la casa cu 2 camere de vanzare, in Sibiu zona Orasul de Jos, cu o suprafata totala de 50 mp, situat intr-o curte foarte linistita la etajul 2 din 2 etaje ale unui imobil construit in anul 1962, din caramida si o pivnita de 8 mp. Locuinta este foarte bine compartimentata, compusa din hol spatios, living si dormitor, acestea sunt mobilate, bucatarie cu loc de luat masa complet mobilata si utilata cu aragaz si frigider, baie cu cada si geam de aerisire, aici este montata si masina de spalat. Acest apartament este foarte economic avand centrala proprie, cu costuri foarte mici la utilitati, dispune de toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent cum ar fi: izolatie termica la interior, calorifere de otel, geamuri termopan, usi de lemn la interior si usa de fier la intrare, gresie, faianta, parchet laminat in cele doua camere, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu Tv si internet. Acest imobil este situat intr-o zona foarte linistita si ferita de aglomeratia cotidiana a orasului,se afla la 10 minute de mers pe jos de Piata Mare si toate punctele de interes public necesare printre care: scoli, unitati bancare, gradinite, farmacii, spatii comerciale, statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi sau cabinete medicale. Apartamentul se vinde mobilat si utilat la pretul de 39000 euro negociabil.

apartament la casa cu 2 camere zona orasul de jos

Apartament cu 2 camere in zona Orasul de Jos - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 2, suprafata utila 42 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 205532 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 39.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Orasul de Jos
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 42 m2
  • Suprafata construita: 50 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1962

Alte informatii:

Apartament la casa cu 2 camere de vanzare, in Sibiu zona Orasul de Jos, cu o suprafata totala de 50 mp, situat intr-o curte foarte linistita la etajul 2 din 2 etaje ale unui imobil construit in anul 1962, din caramida si o pivnita de 8 mp.
Locuinta este foarte bine compartimentata, compusa din hol spatios, living si dormitor, acestea sunt mobilate, bucatarie cu loc de luat masa complet mobilata si utilata cu aragaz si frigider, baie cu cada si geam de aerisire, aici este montata si masina de spalat.
Acest apartament este foarte economic avand centrala proprie, cu costuri foarte mici la utilitati, dispune de toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent cum ar fi: izolatie termica la interior, calorifere de otel, geamuri termopan, usi de lemn la interior si usa de fier la intrare, gresie, faianta, parchet laminat in cele doua camere, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu Tv si internet.
Acest imobil este situat intr-o zona foarte linistita si ferita de aglomeratia cotidiana a orasului,se afla la 10 minute de mers pe jos de Piata Mare si toate punctele de interes public necesare printre care: scoli, unitati bancare, gradinite, farmacii, spatii comerciale, statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi sau cabinete medicale.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat la pretul de 39000 euro negociabil.
  • Vanzare 39.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205532 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 408 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1381 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.05.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei