Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament cu 2 camere etaj 1 si demisol locuibil

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
May 24, 2018 May 24, 2018 Apartament la casa etaj 1 cu 2 camere nedecomandate, demisol cu 2 camere si teren aferent in zona ultracentrala a Sibiului, pretabil atat pentru locuit, cat si pentru inchiriat in regim hotelier sau pentru birouri. Cele 2 camere nedecomandate ( una de 22 mp si una de 9 mp ) sunt orientate catre gradina din spate a imobilului, geamurile mari ale acestora creand luminozitate si implicit o energie pozitiva. In continuarea camerei mari se afla o bucatarie si o camara, iar din camera mica se intra in baia cu geam de aerisire. Desi finisajele sunt clasice, imbunatatirile sunt usor de facut fiindca starea peretilor este foarte buna, cumparatorul putand astfel sa isi personalizeze spatiul. La demisol sunt 3 camere ( 2 de aproximativ 12 mp cu vedere spre gradina si un spatiu pentru depozitare de aproximativ 8 mp ) care ar putea fi adaptate pentru orice gen de activitate profitabila. Pivnita boltita si uscata dezvaluie soliditatea constructiei si reprezinta, impreuna cu podul, locuri unde se pot depozita in siguranta lucruri utile. Zona este exceptionala, distanta fiind de 1 minut de mers pe jos pana in centrul Sibiului, unde toate punctele de interes sunt la indemana. Pentru cumparatorul care are o viziune potrivita, genul acesta de investitie este deosebit de buna si se amortizeaza foarte repede din punct de vedere financiar. Pretul acestui imobil este de 62000 euro.

apartament cu 2 camere etaj 1 si demisol locuibil

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 2, suprafata utila 49 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 215984 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 62.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Nicolae balcescu
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 49 m2
  • Suprafata construita: 59 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1935

Alte informatii:

Apartament la casa etaj 1 cu 2 camere nedecomandate, demisol cu 2 camere si teren aferent in zona ultracentrala a Sibiului, pretabil atat pentru locuit, cat si pentru inchiriat in regim hotelier sau pentru birouri.
Cele 2 camere nedecomandate ( una de 22 mp si una de 9 mp ) sunt orientate catre gradina din spate a imobilului, geamurile mari ale acestora creand luminozitate si implicit o energie pozitiva. In continuarea camerei mari se afla o bucatarie si o camara, iar din camera mica se intra in baia cu geam de aerisire. Desi finisajele sunt clasice, imbunatatirile sunt usor de facut fiindca starea peretilor este foarte buna, cumparatorul putand astfel sa isi personalizeze spatiul.
La demisol sunt 3 camere ( 2 de aproximativ 12 mp cu vedere spre gradina si un spatiu pentru depozitare de aproximativ 8 mp ) care ar putea fi adaptate pentru orice gen de activitate profitabila.
Pivnita boltita si uscata dezvaluie soliditatea constructiei si reprezinta, impreuna cu podul, locuri unde se pot depozita in siguranta lucruri utile.
Zona este exceptionala, distanta fiind de 1 minut de mers pe jos pana in centrul Sibiului, unde toate punctele de interes sunt la indemana. Pentru cumparatorul care are o viziune potrivita, genul acesta de investitie este deosebit de buna si se amortizeaza foarte repede din punct de vedere financiar.
Pretul acestui imobil este de 62000 euro.
  • Vanzare 62.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 215984 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 821 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1272 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.05.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei