Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 1 etaj. apartament cu 2 camere in centrul istoric din sibi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Aug 23, 2017 Aug 23, 2017 Apartament pretabil pentru regim hotelier, cu 2 camere, de vanzare in Sibiu zona Centrului Istoric, cu o suprafata totala de 57 mp, situat la etajul 1 al unei case construita in anul 1907 si renovata in totalitate in anul 2015, cu materiale de calitate, aflata la o distanta de doar 5 minute de Piata Mare si de majoritatea punctelor de interes ale Sibiului. Locuinta beneficiaza de 49 mp utili, este spatioasa si bine compartimentata, compusa din doua camere luminoase cu trecere din una in cealalta, bucatarie inchisa, baie cu cabina de dus si un balcon foarte mare de 18 m pe toata lungimea apartamentului. Acesta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai linistit cum ar fi interfon la intrarea in curtea interioara, acces separat pe palier, usa de la intrare este din lemn masiv, convectoare pentru incalzire in ambele camere, Junkers pentru incalzirea apei calde menajere, gresie, faianta, parchet din lemn masiv raschetat si paluxat recent, contorizari separate la utilitati. Ca si spatiu pentru depozitare, locuinta detine in proprietate si o pivnita spatioasa in curtea interioara si un pod ce se intinde pe toata suprafata apartamentului, fiind perfect pentru cei care doresc sa investeasca in piata imobiliara. Pretul de vanzare al apartamentului este de 44000 euro negociabil.

apartament cu 2 camere in centrul istoric din sibi

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 2, suprafata utila 49 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 206514 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 44.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 49 m2
  • Suprafata construita: 57 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1907

Alte informatii:

Apartament pretabil pentru regim hotelier, cu 2 camere, de vanzare in Sibiu zona Centrului Istoric, cu o suprafata totala de 57 mp, situat la etajul 1 al unei case construita in anul 1907 si renovata in totalitate in anul 2015, cu materiale de calitate, aflata la o distanta de doar 5 minute de Piata Mare si de majoritatea punctelor de interes ale Sibiului.
Locuinta beneficiaza de 49 mp utili, este spatioasa si bine compartimentata, compusa din doua camere luminoase cu trecere din una in cealalta, bucatarie inchisa, baie cu cabina de dus si un balcon foarte mare de 18 m pe toata lungimea apartamentului.
Acesta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai linistit cum ar fi interfon la intrarea in curtea interioara, acces separat pe palier, usa de la intrare este din lemn masiv, convectoare pentru incalzire in ambele camere, Junkers pentru incalzirea apei calde menajere, gresie, faianta, parchet din lemn masiv raschetat si paluxat recent, contorizari separate la utilitati.
Ca si spatiu pentru depozitare, locuinta detine in proprietate si o pivnita spatioasa in curtea interioara si un pod ce se intinde pe toata suprafata apartamentului, fiind perfect pentru cei care doresc sa investeasca in piata imobiliara.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 44000 euro negociabil.
  • Vanzare 44.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 206514 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 321 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1063 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.07.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei