Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Vasile Aaron. Apartament decomandat la etajul 10 din 10 etaje. apartament cu 2 camere decomandate si balcon in zo

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu
Mar 01, 2018 Mar 01, 2018 Ocazie! De vanzare apartament cu 2 camere decomandate si balcon in Sibiu zona Vasile Aaron, cu o suprafata totala de 60 mp, situat la etajul 10 al unui imobil cu structura antiseism si acces lift, pozitionat intr-una dintre cele mai importante si cautate zone ale orasului, cu locuri de parcare recent amenajate si iluminate, spatii verzi si acces facil catre gradinite, spatii comerciale, benzinarii, scoli, farmacii, banci, biserica, statii de autobuz sau taxi, la doar 2 minute de mers pe jos fata de Centrul Comercial Shopping City. Aceasta locuinta are acces la un lift verificat si intretinut periodic de catre o firma specializata si dispune de o compartimentare foarte utila a celor doua camere care insumeaza 50 mp utili si anume: hol generos la intrare, bucatarie cu acces la o camara, baie prevazuta cu cada si aerisire naturala, doua camere decomandate dintre care una are iesire pe un balcon care ofera o priveliste superba si neingradita asupra imprejurimilor. Apartamentul este foarte calduros si insorit pe tot parcursul zilei avand taxe foarte mici la utilitati, necesita anumite renovari si finisari, printre imbunatatiri amintim: izolatie termica si fonica la exterior, geamuri si usi din lemn, centrala termica proprie pe gaz cu instalatie din cupru si calorifere din otel, gresie, faianta, interfon, acces cablu tv si internet prin fibra optica. Proprietatea se vinde la pretul de 35.900 euro negociabil si exista posibilitatea achizitionarii acestuia si prin Credit Ipotecar.  

apartament cu 2 camere decomandate si balcon in zo

Apartament cu 2 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Etajul 10 / 10 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 202642 | actualizat acum 6 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 35.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Aaron
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 60 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 10
  • Numar etaje: Parter+10 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Ocazie! De vanzare apartament cu 2 camere decomandate si balcon in Sibiu zona Vasile Aaron, cu o suprafata totala de 60 mp, situat la etajul 10 al unui imobil cu structura antiseism si acces lift, pozitionat intr-una dintre cele mai importante si cautate zone ale orasului, cu locuri de parcare recent amenajate si iluminate, spatii verzi si acces facil catre gradinite, spatii comerciale, benzinarii, scoli, farmacii, banci, biserica, statii de autobuz sau taxi, la doar 2 minute de mers pe jos fata de Centrul Comercial Shopping City.
Aceasta locuinta are acces la un lift verificat si intretinut periodic de catre o firma specializata si dispune de o compartimentare foarte utila a celor doua camere care insumeaza 50 mp utili si anume: hol generos la intrare, bucatarie cu acces la o camara, baie prevazuta cu cada si aerisire naturala, doua camere decomandate dintre care una are iesire pe un balcon care ofera o priveliste superba si neingradita asupra imprejurimilor.
Apartamentul este foarte calduros si insorit pe tot parcursul zilei avand taxe foarte mici la utilitati, necesita anumite renovari si finisari, printre imbunatatiri amintim: izolatie termica si fonica la exterior, geamuri si usi din lemn, centrala termica proprie pe gaz cu instalatie din cupru si calorifere din otel, gresie, faianta, interfon, acces cablu tv si internet prin fibra optica.
Proprietatea se vinde la pretul de 35.900 euro negociabil si exista posibilitatea achizitionarii acestuia si prin Credit Ipotecar.

 
  • Vanzare 35.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202642 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1538 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2282 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei