Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Vasile Aaron. Apartament decomandat la etajul 2 din 2 etaje. apartament in sibiu 2 camere decomandate zona vasi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu
Mar 03, 2017 Mar 03, 2017 Apartament de vanzare in Sibiu pozitionat in zona Vasile Aaron, cu 2 camere decomandate, la doar 15 minute de mers pe jos fata de strada Semaforului, situat la etajul 2 din 2, cu o suprafata totala de 56 mp si aproximativ 40 mp de pod intabulat cu o inaltime la coama de 2,50 m cu acces direct din apartament in care se pot amenaja cu usurinta 2 dormitoare sau un dormitor cu baie si dressing propriu. Locuinta are o suprafata utila de aproximativ 50 mp, compusa din living spatios cu bucatarie open-space cu o suprafata de 21 mp ce are acces pe un balcon de 6,67 mp, un dormitor generos de 17,21 mp, o baie cu geam de aerisire cu o suprafata de 6,14 mp si un hol de 4,80 mp. Acesta are dotari si imbunatatiri de foarte buna calitate precum tamplarie PVC marca QFort cu 2 foi de sticla si 5 camere, izolatie termica si fonica exterioara, centrala termica marca Porotherm cu o putere de 24 kw, calorifere din otel, instalatii termice cu distribuitor, instalatii electrice si sanitare, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare. Imobilul este compus din doar 9 apartamente ( 3 pe nivel ), apartamentele de la etajul 2 dispun de un pod delimitat cu acces prin intermediul unei scari rabatabile. Acesta este construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 la exterior si 25 la interior, izolatie termica si fonica exterioara de la Austrotherm, casa scari placata cu gresie, balustrada de inox, corpuri de iluminat pe casa scarii cu senzori de miscare, usa de acces in scara blocului din PVC, interfon si parcare privata delimitata. Valoarea apartamentului este de 38000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament in sibiu 2 camere decomandate zona vasi

Apartament cu 2 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 188011 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 38.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Aaron
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 56 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament de vanzare in Sibiu pozitionat in zona Vasile Aaron, cu 2 camere decomandate, la doar 15 minute de mers pe jos fata de strada Semaforului, situat la etajul 2 din 2, cu o suprafata totala de 56 mp si aproximativ 40 mp de pod intabulat cu o inaltime la coama de 2,50 m cu acces direct din apartament in care se pot amenaja cu usurinta 2 dormitoare sau un dormitor cu baie si dressing propriu.
Locuinta are o suprafata utila de aproximativ 50 mp, compusa din living spatios cu bucatarie open-space cu o suprafata de 21 mp ce are acces pe un balcon de 6,67 mp, un dormitor generos de 17,21 mp, o baie cu geam de aerisire cu o suprafata de 6,14 mp si un hol de 4,80 mp.
Acesta are dotari si imbunatatiri de foarte buna calitate precum tamplarie PVC marca QFort cu 2 foi de sticla si 5 camere, izolatie termica si fonica exterioara, centrala termica marca Porotherm cu o putere de 24 kw, calorifere din otel, instalatii termice cu distribuitor, instalatii electrice si sanitare, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare.
Imobilul este compus din doar 9 apartamente ( 3 pe nivel ), apartamentele de la etajul 2 dispun de un pod delimitat cu acces prin intermediul unei scari rabatabile.
Acesta este construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 la exterior si 25 la interior, izolatie termica si fonica exterioara de la Austrotherm, casa scari placata cu gresie, balustrada de inox, corpuri de iluminat pe casa scarii cu senzori de miscare, usa de acces in scara blocului din PVC, interfon si parcare privata delimitata.
Valoarea apartamentului este de 38000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 38.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188011 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 206 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 656 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.03.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei