Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Vasile Aaron. Apartament decomandat la Parter din 2 etaje. apartament cu 2 camere decomandate zona vasile aar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu
Apr 03, 2017 Apr 03, 2017 Apartament de vanzare in Sibiu situat in apropierea cartierului Vasile Aaron la doar 15 minute de mers pe jos fata de strada Semaforului si Penny Market XXL, cu o suprafata totala de 56 mp situat la parterul inalt al unui imobil constructie noua. Locuinta are o suprafata utila de aproximativ 50 mp, compusa dintr-un living spatios cu bucatarie open-space cu o suprafata de 21 mp ce are acces pe un balcon de 6,67 mp, un dormitor generos de 17,21 mp, o baie cu geam de aerisire cu o suprafata de 6,14 mp si un hol de 4,80 mp. Acesta are dotari si imbunatatiri de foarte buna calitate precum tamplarie PVC marca QFort cu 2 foi de sticla si 5 camere, izolatie termica si fonica exterioara, centrala termica marca Porotherm cu o putere de 24 kw, calorifere din otel, instalatii termice cu distribuitor, instalatii electrice si sanitare, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare. Imobilul este compus din doar 9 apartamente ( 3 pe nivel ), apartamentele de la etajul 2 dispun de un pod delimitat cu acces prin intermediul unei scari rabatabile. Acesta este construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 la exterior si 25 la interior, izolatie termica si fonica exterioara de la Austrotherm, casa scari placata cu gresie, balustrada de inox, corpuri de iluminat pe casa scarii cu senzori de miscare, usa de acces in scara blocului din PVC, interfon si parcare privata delimitata. Valoarea apartamentului este de 35000 euro Comision 0%, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament cu 2 camere decomandate zona vasile aar

Apartament cu 2 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Parter / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 188009 | actualizat acum 6 ani si 12 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 35.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Aaron
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 56 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament de vanzare in Sibiu situat in apropierea cartierului Vasile Aaron la doar 15 minute de mers pe jos fata de strada Semaforului si Penny Market XXL, cu o suprafata totala de 56 mp situat la parterul inalt al unui imobil constructie noua.
Locuinta are o suprafata utila de aproximativ 50 mp, compusa dintr-un living spatios cu bucatarie open-space cu o suprafata de 21 mp ce are acces pe un balcon de 6,67 mp, un dormitor generos de 17,21 mp, o baie cu geam de aerisire cu o suprafata de 6,14 mp si un hol de 4,80 mp.
Acesta are dotari si imbunatatiri de foarte buna calitate precum tamplarie PVC marca QFort cu 2 foi de sticla si 5 camere, izolatie termica si fonica exterioara, centrala termica marca Porotherm cu o putere de 24 kw, calorifere din otel, instalatii termice cu distribuitor, instalatii electrice si sanitare, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare.
Imobilul este compus din doar 9 apartamente ( 3 pe nivel ), apartamentele de la etajul 2 dispun de un pod delimitat cu acces prin intermediul unei scari rabatabile.
Acesta este construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 la exterior si 25 la interior, izolatie termica si fonica exterioara de la Austrotherm, casa scari placata cu gresie, balustrada de inox, corpuri de iluminat pe casa scarii cu senzori de miscare, usa de acces in scara blocului din PVC, interfon si parcare privata delimitata.
Valoarea apartamentului este de 35000 euro Comision 0%, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 35.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188009 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 12 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 314 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1402 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.03.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei