Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Valea Aurie. Apartament decomandat la etajul 4 din 4 etaje. apartament cu 2 camere zona valea aurie in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Valea Aurie - Sibiu
Jun 21, 2017 Jun 21, 2017 Apartament cu 2 camere de vanzare, in zona Valea Aurie din Sibiu, situat la etajul 4 al unui bloc cu 4 etaje, construit in anul 1983, renovat recent, cu o suprafata totala de 52 mp, cu 3 apartamente pe etaj. Locuinta are o suprafata utila de 43 mp si este alcatuita din bucatarie inchisa, mobilata, living inchis, dormitor, baie si hol despartitor,  in vreme ce baia este dotata cu cada. Apartamentul a fost recent renovat si beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri: termoizolare exterioara ( polistiren de 10 cm ) centrala termica proprie, ferestre cu geam termopan, usi de lemn in interior, parchet, gresie, faianta, calorifere din otel, usa metalica la intrare. Blocul este acoperit cu tigla si poate fi folosit ca pod,  are sistem de securitate ( interfon ) si pivnita, este situat intr-o zona linistita cu vecini silentiosi, in apropierea mijloacelor de transport in comun, scoli, gradinite, magazine alimentare, biserica si multe alte puncte de interes. Pretul de vanzare al apartamentului partial mobilat este de 42.500 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament cu 2 camere zona valea aurie in sibiu

Apartament cu 2 camere in zona Valea Aurie - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 43 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 203467 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 42.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Valea Aurie
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 43 m2
  • Suprafata construita: 52 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1983

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere de vanzare, in zona Valea Aurie din Sibiu, situat la etajul 4 al unui bloc cu 4 etaje, construit in anul 1983, renovat recent, cu o suprafata totala de 52 mp, cu 3 apartamente pe etaj.

Locuinta are o suprafata utila de 43 mp si este alcatuita din bucatarie inchisa, mobilata, living inchis, dormitor, baie si hol despartitor,  in vreme ce baia este dotata cu cada.

Apartamentul a fost recent renovat si beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri: termoizolare exterioara ( polistiren de 10 cm ) centrala termica proprie, ferestre cu geam termopan, usi de lemn in interior, parchet, gresie, faianta, calorifere din otel, usa metalica la intrare. Blocul este acoperit cu tigla si poate fi folosit ca pod,  are sistem de securitate ( interfon ) si pivnita, este situat intr-o zona linistita cu vecini silentiosi, in apropierea mijloacelor de transport in comun, scoli, gradinite, magazine alimentare, biserica si multe alte puncte de interes.

Pretul de vanzare al apartamentului partial mobilat este de 42.500 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 42.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203467 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 621 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1734 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei