Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Valea Aurie. Apartament decomandat la etajul 4 din 4 etaje. apartament cu 2 camere confort i in sibiu zona val

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Valea Aurie - Sibiu
Feb 27, 2017 Feb 27, 2017 Apartament confort I cu 2 camere decomandate, 2 balcoane si pivnita intabulata de vanzare in Sibiu zona Valea Aurie, cu o suprafata totala de 62 mp, pozitionat intr-o locatie foarte linistita, lipsita de traficul cotidian al orasului, cu mult aer curat datorita vecinatatii cu Padurea Dumbrava si Parcul Sub Arini, langa acest imobil se afla magazine, farmacie, aprozar, unitati bancare, biserica, statii de autobuz sau taxi. Apartamentul este foarte luminos pe tot parcursul zilei, avand orientare de la Est la Vest, este situat la etajul 4 al unui imobil ce dispune de acoperis terasat recent reabilitat cu interfon la intrarea in scara in fata careia pe langa spatiile verzi au fost amenajate locuri de parcare. Aceasta proprietate este foarte spatioasa si poate deservi drept locuinta celui mai pretentios client avand urmatoarele dotari si imbunatatiri: usa metalica la intrare, centrala termica proprie pe gaz cu instalatie din cupru cu calorifere din otel si reglaj pe baza de termostat, geamuri termopan cu tamplarie din PVC, usi din lemn la interior, pereti zugraviti in lavabil, gresie, faianta, parchet din lemn masiv raschetat si lacuit, acces cablu tv si internet prin fibra optica. Locuinta este excelent compartimentata si anume: la intrare se afla un hol din care se face accesul in 2 camere decomandate, fiecare are iesire la cate un balcon, bucatarie inchisa cu loc de luat masa si acces la o camara, baie prevazuta cu cada si aerisire, 2 debarale ( intr-una se poate amenaja o baie de serviciu ). Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat, in functie de necesitatile clientului, la pretul de 39900 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.

apartament cu 2 camere confort i in sibiu zona val

Apartament cu 2 camere in zona Valea Aurie - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 52 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 202807 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 39.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Valea Aurie
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 52 m2
  • Suprafata construita: 62 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1983

Alte informatii:

Apartament confort I cu 2 camere decomandate, 2 balcoane si pivnita intabulata de vanzare in Sibiu zona Valea Aurie, cu o suprafata totala de 62 mp, pozitionat intr-o locatie foarte linistita, lipsita de traficul cotidian al orasului, cu mult aer curat datorita vecinatatii cu Padurea Dumbrava si Parcul Sub Arini, langa acest imobil se afla magazine, farmacie, aprozar, unitati bancare, biserica, statii de autobuz sau taxi.
Apartamentul este foarte luminos pe tot parcursul zilei, avand orientare de la Est la Vest, este situat la etajul 4 al unui imobil ce dispune de acoperis terasat recent reabilitat cu interfon la intrarea in scara in fata careia pe langa spatiile verzi au fost amenajate locuri de parcare.
Aceasta proprietate este foarte spatioasa si poate deservi drept locuinta celui mai pretentios client avand urmatoarele dotari si imbunatatiri: usa metalica la intrare, centrala termica proprie pe gaz cu instalatie din cupru cu calorifere din otel si reglaj pe baza de termostat, geamuri termopan cu tamplarie din PVC, usi din lemn la interior, pereti zugraviti in lavabil, gresie, faianta, parchet din lemn masiv raschetat si lacuit, acces cablu tv si internet prin fibra optica.
Locuinta este excelent compartimentata si anume: la intrare se afla un hol din care se face accesul in 2 camere decomandate, fiecare are iesire la cate un balcon, bucatarie inchisa cu loc de luat masa si acces la o camara, baie prevazuta cu cada si aerisire, 2 debarale ( intr-una se poate amenaja o baie de serviciu ).
Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat, in functie de necesitatile clientului, la pretul de 39900 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.
  • Vanzare 39.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202807 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 294 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1499 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei