Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Turnisor. Apartament decomandat la etajul 1 din 1 etaj. apartament cu 2 camere mobilate utilate pe strada

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Turnisor - Sibiu
Apr 25, 2018 Apr 25, 2018 Apartament mobilat utilat cu 2 camere decomandate si loc de parcare de vanzare pe strada Eduard Albert Bieltz din Sibiu, situat la etajul 1 din 1 al unui imobil edificat in anul 2012, locuinta dispune de o suprafata construita de 93 mp. Cu o suprafata utila de 69 mp, apartamentul este compus din living spatios, dormitor, bucatarie, baie cu geam de aerisire, se vinde complet mobilat si utilat, fara a mai fi necesara nici o investitie. Din punct de vedere al imbunatatirilor, apartamentul are finisaje de cea mai buna calitate, beneficiaza de centrala termica proprie, calorifere din otel, parchet, gresie, faianta, usa de metal la intrare, usi de lemn pe interior, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC. Apartamentul se afla intr-o zona linistita, in vecinatate aflandu-se doar case, este situat foarte aproape de statiile de autobuz, magazine alimentare, frizerii si este la doar 5 minute de mers pe jos de supermarket-uri, farmacii, banci, statii de taxi si alte puncte de interes public. Pretul de vanzare al apartamentului complet mobilat si utilat este de 60.000 euro, negociabil. Exista posibilitatea de achizitionare si prin Credit Ipotecar.

apartament cu 2 camere mobilate utilate pe strada

Apartament cu 2 camere in zona Turnisor - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 69 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 213319 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 60.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 69 m2
  • Suprafata construita: 93 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2012

Alte informatii:

Apartament mobilat utilat cu 2 camere decomandate si loc de parcare de vanzare pe strada Eduard Albert Bieltz din Sibiu, situat la etajul 1 din 1 al unui imobil edificat in anul 2012, locuinta dispune de o suprafata construita de 93 mp.
Cu o suprafata utila de 69 mp, apartamentul este compus din living spatios, dormitor, bucatarie, baie cu geam de aerisire, se vinde complet mobilat si utilat, fara a mai fi necesara nici o investitie.
Din punct de vedere al imbunatatirilor, apartamentul are finisaje de cea mai buna calitate, beneficiaza de centrala termica proprie, calorifere din otel, parchet, gresie, faianta, usa de metal la intrare, usi de lemn pe interior, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC.
Apartamentul se afla intr-o zona linistita, in vecinatate aflandu-se doar case, este situat foarte aproape de statiile de autobuz, magazine alimentare, frizerii si este la doar 5 minute de mers pe jos de supermarket-uri, farmacii, banci, statii de taxi si alte puncte de interes public.
Pretul de vanzare al apartamentului complet mobilat si utilat este de 60.000 euro, negociabil. Exista posibilitatea de achizitionare si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 60.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213319 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 697 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1084 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei