Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Brasov Tractorul. Apartament decomandat la etajul 4 din 4 etaje. apartamente 2 camere 53 mp proiect 2016 , brasov

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Tractorul - Brasov
Jan 03, 2017 Jan 03, 2017 Apartamentele de 2 camere au o dispunere practica a incaperilor, fiind in totalitate decomandate, cu bucataria inchisa. Insumand un total de 20 de apartamente disponibile in prima cladire, structurile de 2 camere au orientare estica sau vestica. Apartamentele de 2 camere au o suprafata utila totala de 53 mp, fiind inteligent impartita intre: living 20.03 mp, dormitor 11.81 mp, bucatarie 7.41 mp, baie 3.78 mp, hol 6.94 mp si terasa 2.99 mp. Acestea se predau complet finisate si sunt realizate de profesionisti cu materiala de inalta calitate din care amintim: gresie, faianta, obiecte sanitare, centrala termica proprie de apartament de provenienta germana Viessmann, tamplarie PVC 5 camere si geam termopan, parchet laminat 8 mm, usi de interior import Germania, usa metalica acces apartament, interfon. Confortul clientilor devine cel mai important principiu de care tinem cont inca de la proiectare, astfel ca finisarea apartamentelor va fi in perfecta armonie cu tendintele omului modern, practic, dar si riguros in ceea ce priveste utilizarea spatiului locativ. Regimul de inaltime scazut de P+4 aduce un plus de intimitate si liniste. Pozitionarea cladirii si imprejurimile ofera o iluminare naturala permanenta si o atmosfera incantatoare in interior, fiind completate de ferestre cu profil de 6 camere si geamuri duble. Constructiile vor garanta clientilor o investitie de mare valoare de piata, cunoscand ritmul de dezvoltare din zona, atat pe plan imobiliar, cat si comercial. Investeste inteligent in viitorul tau camin alaturi de cei dragi. .Pretul acestei proprietati este de 42000 euro . ID intern: 866.

apartamente 2 camere 53 mp proiect 2016 , brasov

Apartament cu 2 camere in zona Tractorul - Brasov

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 190683 | actualizat acum 7 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 42.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Brasov
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Tractorul
  • Reper: Nicolae labis
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 70 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartamentele de 2 camere au o dispunere practica a incaperilor, fiind in totalitate decomandate, cu bucataria inchisa. Insumand un total de 20 de apartamente disponibile in prima cladire, structurile de 2 camere au orientare estica sau vestica.
Apartamentele de 2 camere au o suprafata utila totala de 53 mp, fiind inteligent impartita intre: living 20.03 mp, dormitor 11.81 mp, bucatarie 7.41 mp, baie 3.78 mp, hol 6.94 mp si terasa 2.99 mp. Acestea se predau complet finisate si sunt realizate de profesionisti cu materiala de inalta calitate din care amintim: gresie, faianta, obiecte sanitare, centrala termica proprie de apartament de provenienta germana Viessmann, tamplarie PVC 5 camere si geam termopan, parchet laminat 8 mm, usi de interior import Germania, usa metalica acces apartament, interfon.
Confortul clientilor devine cel mai important principiu de care tinem cont inca de la proiectare, astfel ca finisarea apartamentelor va fi in perfecta armonie cu tendintele omului modern, practic, dar si riguros in ceea ce priveste utilizarea spatiului locativ. Regimul de inaltime scazut de P+4 aduce un plus de intimitate si liniste. Pozitionarea cladirii si imprejurimile ofera o iluminare naturala permanenta si o atmosfera incantatoare in interior, fiind completate de ferestre cu profil de 6 camere si geamuri duble.
Constructiile vor garanta clientilor o investitie de mare valoare de piata, cunoscand ritmul de dezvoltare din zona, atat pe plan imobiliar, cat si comercial. Investeste inteligent in viitorul tau camin alaturi de cei dragi.
.Pretul acestei proprietati este de 42000 euro . ID intern: 866.
  • Vanzare 42.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 190683 Agentia: Sc Saturn Imob Glx Grup Srl Nume: Nicolaescu Dorin
Actualizata: acum 7 ani si 3 luni Judet: Brasov Telefon: vezi numarul
Listata de: 1114 ori Manager: Iulian C. David Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 666 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 22 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.02.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.08.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei