Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Terezian. Apartament decomandat la Parter din 2 etaje. apartament la casa cu 2 camere zona terezian in si

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Terezian - Sibiu
Mar 06, 2017 Mar 06, 2017 Apartament la casa cu 2 camere decomandate de vanzare, in zona Terezian din Sibiu, situat la parterul unui imobil constructie noua 2011 format din parter, etaj 1 si mansarda. Acesta are o suprafata totala de 54 mp compartimentati intr-un living foarte mare si luminos finisat cu parchet si usi de foarte buna calitate, bucataria openspace cu living-ul, mobilata si utilata cu plita, cuptor, hota, frigider, toate sunt noi, de ultima generatie, un dormitor cu baie proprie dotata cu obiecte sanitare si cabina de dus, inca o incapere care poate fi folosita si ca spatiu pentru depozitare sau ca baie deoarece are toate racordurile la utilitati, si un hol care imparte cele doua camere. Apartamentul are urmatoarele dotari si imbunatatiri: centrala termica si calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la exterior si usi de lemn la interior, gresie, faianta, video interfon, izolatie termica exterioara de 10 cm, beneficiaza de parcare pavata in curtea imobilului unde accesul este privat. Zona in care se afla aceasta proprietate este foarte accesibila fata de toate punctele de interes public precum magazine, farmacii, scoli, gradinite, statii pentru mijloacele de transport in comun si taxi, iar strada este asfaltata si iluminata. Pretul de vanzare al apartamentului este de 47000 euro, se poate achizitiona atat Cash cat si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament la casa cu 2 camere zona terezian in si

Apartament cu 2 camere in zona Terezian - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 45 m2.
Parter / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 203071 | adaugat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 47.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Terezian
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 45 m2
  • Suprafata construita: 54 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2011

Alte informatii:

Apartament la casa cu 2 camere decomandate de vanzare, in zona Terezian din Sibiu, situat la parterul unui imobil constructie noua 2011 format din parter, etaj 1 si mansarda.
Acesta are o suprafata totala de 54 mp compartimentati intr-un living foarte mare si luminos finisat cu parchet si usi de foarte buna calitate, bucataria openspace cu living-ul, mobilata si utilata cu plita, cuptor, hota, frigider, toate sunt noi, de ultima generatie, un dormitor cu baie proprie dotata cu obiecte sanitare si cabina de dus, inca o incapere care poate fi folosita si ca spatiu pentru depozitare sau ca baie deoarece are toate racordurile la utilitati, si un hol care imparte cele doua camere.
Apartamentul are urmatoarele dotari si imbunatatiri: centrala termica si calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la exterior si usi de lemn la interior, gresie, faianta, video interfon, izolatie termica exterioara de 10 cm, beneficiaza de parcare pavata in curtea imobilului unde accesul este privat.
Zona in care se afla aceasta proprietate este foarte accesibila fata de toate punctele de interes public precum magazine, farmacii, scoli, gradinite, statii pentru mijloacele de transport in comun si taxi, iar strada este asfaltata si iluminata.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 47000 euro, se poate achizitiona atat Cash cat si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 47.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203071 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 311 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1415 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 06.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei