Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Strand. Apartament decomandat la etajul 4 din 4 etaje. apartament cu 2 camere decomandate in sibiu zona s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Strand - Sibiu
Jan 19, 2016 Jan 19, 2016 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand, cu o suprafata totala de 66 mp, situat la etajul 4 din 4 al unui imobil construit in anul 1979 si renovat in anul 2005, ce beneficiaza de izolatie termica si fonica si de acoperis din tigla. Locuinta este compusa din living spatios si luminos, dormitor generos, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata cu iesire pe balcon, o baie dotata cu cabina de dus, un hol incapator din care se face accesul in toate incaperile locuintei si o pivnita. Apartamentul dispune de numeroase imbunatatiri precum: centrala termica, calorifere din otel, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta si parchet laminat. Imobilul se afla intr-o zona linistita aceasta fiind la doar 10 minute de mers pe jos fata de parcul Sub Arini iar in imediata apropiere sunt scoli, gradinite si celelalte puncte de interes public.  Pretul de vanzare al apartamentului complet mobilat si utilat este de 40.000 euro negociabil si se poate achizitiona si prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament cu 2 camere decomandate in sibiu zona s

Apartament cu 2 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 55 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 180207 | actualizat acum 8 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 40.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 55 m2
  • Suprafata construita: 66 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand, cu o suprafata totala de 66 mp, situat la etajul 4 din 4 al unui imobil construit in anul 1979 si renovat in anul 2005, ce beneficiaza de izolatie termica si fonica si de acoperis din tigla.
Locuinta este compusa din living spatios si luminos, dormitor generos, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata cu iesire pe balcon, o baie dotata cu cabina de dus, un hol incapator din care se face accesul in toate incaperile locuintei si o pivnita.
Apartamentul dispune de numeroase imbunatatiri precum: centrala termica, calorifere din otel, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta si parchet laminat.
Imobilul se afla intr-o zona linistita aceasta fiind la doar 10 minute de mers pe jos fata de parcul Sub Arini iar in imediata apropiere sunt scoli, gradinite si celelalte puncte de interes public. 
Pretul de vanzare al apartamentului complet mobilat si utilat este de 40.000 euro negociabil si se poate achizitiona si prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 40.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 180207 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 3 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 202 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 396 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.09.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei