Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la etajul 16 din 17 etaje. apartament cu 2 camere decomandate sibiu zona miha

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Selimbar - Sibiu
Oct 11, 2017 Oct 11, 2017 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona prelungirea Mihai Viteazu, cu o suprafata utila de 38 mp, situat la etajul intermediar 16 al unui imobil cu 17 etaje, imobil ce dispune si de doua lifturi cu o capacitate pentru patru persoane fiecare lift. Amplasarea imobilului este una foarte eficienta fiind in apropiere de principalele puncte de interes precum institutii de invatamant si bancare, centre comerciale ( Mall ), magazine alimentare cat si mijloace de transport in comun. Compartimentarea locuintei este compusa astfel: hol la intrare din care se face accesul catre toate incaperile imobilului, living cu bucatarie de tip open - space complet mobilat, de asemenea si cu acces la un balcon privat. Din hol se mai face accesul si catre un dormitor generos complet mobilat cat si la o baie ce dispune de toate utilitatile. Locuinta dispune de imbunatatiri precum parchet din lemn pentru zona de living si bucatarie, gresie si faianta pentru hol si baie, pereti zugraviti cu lavabila si partial tapetati, usa de metal la intrare, usi de lemn la interior, centrala termica cu incalzire prin calorifere din otel, racordare la toate utilitatile ( energie electrica, gaze naturale, apa curenta, internet si TV ). Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat cu frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, cuptor si plita electrica si hota. Pretul de vanzare este de 37.000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

apartament cu 2 camere decomandate sibiu zona miha

Apartament cu 2 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 38 m2.
Etajul 16 / 17 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 207392 | adaugat acum 6 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 37.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 38 m2
  • Suprafata construita: 47 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 16
  • Numar etaje: Parter+17 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona prelungirea Mihai Viteazu, cu o suprafata utila de 38 mp, situat la etajul intermediar 16 al unui imobil cu 17 etaje, imobil ce dispune si de doua lifturi cu o capacitate pentru patru persoane fiecare lift.
Amplasarea imobilului este una foarte eficienta fiind in apropiere de principalele puncte de interes precum institutii de invatamant si bancare, centre comerciale ( Mall ), magazine alimentare cat si mijloace de transport in comun.
Compartimentarea locuintei este compusa astfel: hol la intrare din care se face accesul catre toate incaperile imobilului, living cu bucatarie de tip open - space complet mobilat, de asemenea si cu acces la un balcon privat. Din hol se mai face accesul si catre un dormitor generos complet mobilat cat si la o baie ce dispune de toate utilitatile.
Locuinta dispune de imbunatatiri precum parchet din lemn pentru zona de living si bucatarie, gresie si faianta pentru hol si baie, pereti zugraviti cu lavabila si partial tapetati, usa de metal la intrare, usi de lemn la interior, centrala termica cu incalzire prin calorifere din otel, racordare la toate utilitatile ( energie electrica, gaze naturale, apa curenta, internet si TV ).
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat cu frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, cuptor si plita electrica si hota.

Pretul de vanzare este de 37.000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 37.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207392 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 6 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 88 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 992 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei