Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la etajul 3 din 3 etaje. apartament 2 camere 62 mp utili in selimbar judet

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Selimbar - Sibiu
Apr 17, 2017 Apr 17, 2017 Apartament de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu 2 camere decomandate si o suprafata totala de 83 mp, situat la etajul 3 al unui imobil constructie noua 2016, compus din doar 8 apartamente ( 2 apartamente pe nivel ) ce dispun de parcari proprii si loc de joaca pentru copii. Locuinta este foarte modern compartimentata iar cei 62 mp utili sunt compusi dintr-un living spatios si luminos ce are o suprafata de 22,50 mp cu acces pe terasa cu o suprafata 21 mp, dormitor de 12,75 mp cu acces pe terasa, o bucatarie de 10,50 mp ce detine camara, baie de 6 mp cu ventilatie naturala, o debara incapatoare de 6 mp si hol. Acesta dispune de dotari moderne precum usa metalica la intrare, geamuri termopan Salamander cu 5 camere grosime de 80 mm, centrala termica si calorifere din otel, gresie, faianta, parchet, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, prize, intrerupatoare, sapa autonivelanta cu izolatie termica si fonica, instalatii de gaz, curent, apa si canalizare cu contorizare individuala. Vila in care este pozitionat apartamentul este construita din caramida Porotherm de 30 cm, izolatie termica si fonica pe exterior, la intrarea in imobil are usa din termopan cu interfon, casa scarilor placata cu granit, balustrade de inox, acoperis din tigla Lindab. Valoarea apartamentului este de 37.900 euro, se poate achizitiona si prin Credit Imobiliar sau programul Prima Casa - .

apartament 2 camere 62 mp utili in selimbar judet

Apartament cu 2 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 62 m2.
Etajul 3 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 190291 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 37.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 62 m2
  • Suprafata construita: 83 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu 2 camere decomandate si o suprafata totala de 83 mp, situat la etajul 3 al unui imobil constructie noua 2016, compus din doar 8 apartamente ( 2 apartamente pe nivel ) ce dispun de parcari proprii si loc de joaca pentru copii.
Locuinta este foarte modern compartimentata iar cei 62 mp utili sunt compusi dintr-un living spatios si luminos ce are o suprafata de 22,50 mp cu acces pe terasa cu o suprafata 21 mp, dormitor de 12,75 mp cu acces pe terasa, o bucatarie de 10,50 mp ce detine camara, baie de 6 mp cu ventilatie naturala, o debara incapatoare de 6 mp si hol.
Acesta dispune de dotari moderne precum usa metalica la intrare, geamuri termopan Salamander cu 5 camere grosime de 80 mm, centrala termica si calorifere din otel, gresie, faianta, parchet, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, prize, intrerupatoare, sapa autonivelanta cu izolatie termica si fonica, instalatii de gaz, curent, apa si canalizare cu contorizare individuala.
Vila in care este pozitionat apartamentul este construita din caramida Porotherm de 30 cm, izolatie termica si fonica pe exterior, la intrarea in imobil are usa din termopan cu interfon, casa scarilor placata cu granit, balustrade de inox, acoperis din tigla Lindab.
Valoarea apartamentului este de 37.900 euro, se poate achizitiona si prin Credit Imobiliar sau programul Prima Casa - .
  • Vanzare 37.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 190291 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 372 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1695 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.04.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei