Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la Parter din 3 etaje. apartament in selimbar cu 2 camere zona mihai vite

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Selimbar - Sibiu
Mar 29, 2017 Mar 29, 2017 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Selimbar, zona Mihai Viteazu, judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 56 mp, situat la parterul inalt al unui imobil structurat pe 3 nivele ce detine locuri proprii de parcare. Locuinta are o suprafata utila de 47 mp compartimentata foarte facil si compusa dintr-o sufragerie de aproximativ 13 mp, o bucatarie de 9 mp, un dormitor de 12 mp, o baie de 5 mp si un hol de 7,5 mp. Imobilul este construit din caramida Porotherm de 30 cm cu plansee de beton armat, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, tamplarie PVC cu geam termopan atat pe scara blocului cat si la accesul in bloc, iluminat cu senzori de miscare la intrarea in imobil si intrerupator cu timer in scara blocului si interfon. Apartamentul este la stadiul de cheie, cuprinde tamplarie PVC cu geam termopan marca Salamander, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, usa metalica la intrare, sapa autonivelanta, pereti tencuiti, gletuiti si 2 straturi de lavabila, gresie, faianta, tapet, obiecte sanitare, usi de lemn la interior, usa metalica la intrare, instalatii electrice si termice realizate, contoare de gaz, curent, apa acestea fiind montate. Pretul de vanzare al apartamentului este de 29000 euro, se poate achizitiona prin Credit Ipotecar sau programul Prima.

apartament in selimbar cu 2 camere zona mihai vite

Apartament cu 2 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 47 m2.
Parter / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 187533 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 29.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 47 m2
  • Suprafata construita: 56 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Selimbar, zona Mihai Viteazu, judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 56 mp, situat la parterul inalt al unui imobil structurat pe 3 nivele ce detine locuri proprii de parcare.
Locuinta are o suprafata utila de 47 mp compartimentata foarte facil si compusa dintr-o sufragerie de aproximativ 13 mp, o bucatarie de 9 mp, un dormitor de 12 mp, o baie de 5 mp si un hol de 7,5 mp.
Imobilul este construit din caramida Porotherm de 30 cm cu plansee de beton armat, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, tamplarie PVC cu geam termopan atat pe scara blocului cat si la accesul in bloc, iluminat cu senzori de miscare la intrarea in imobil si intrerupator cu timer in scara blocului si interfon.
Apartamentul este la stadiul de cheie, cuprinde tamplarie PVC cu geam termopan marca Salamander, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, usa metalica la intrare, sapa autonivelanta, pereti tencuiti, gletuiti si 2 straturi de lavabila, gresie, faianta, tapet, obiecte sanitare, usi de lemn la interior, usa metalica la intrare, instalatii electrice si termice realizate, contoare de gaz, curent, apa acestea fiind montate.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 29000 euro, se poate achizitiona prin Credit Ipotecar sau programul Prima.
  • Vanzare 29.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 187533 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 858 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1587 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.03.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei