Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Piata Cluj. Apartament decomandat la Parter din 1 etaj. apartament la casa cu 2 camere in zona piata cluj

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Piata Cluj - Sibiu
Aug 17, 2017 Aug 17, 2017 De vanzare apartament cu 2 camere decomandate, garaj si pivnita in Sibiu, zona Piata Cluj, cu o suprafata totala de 43 mp, amenajat la parterul unei case, situata pe o strada linistita, ferita de zgomotul si agitatia specifice arterelor principale de circulatie, foarte aproape de Centrul Istoric, Piata Cibin, magazine, scoli, gradinite, cu acces usor catre toate zonele orasului. Avand o suprafata utila de 36 mp apartamentul este compartimentat astfel: o bucatarie mobilata si utilata modern cu acces spre dormitorul mobilat cu pat matrimonial, dulap pentru haine si comoda cu sertare, iluminarea acestuia fiind asigurata de geamul cu vedere spre curtea interioara si living-ul mobilat partial cu vedere tot spre curtea interioara. Accesul in baia cu cabina de dus se face din living, aceasta avand si un geam care asigura aerisirea. In exterior, se adauga garajul in care se poate parca 1 autoturism, pivnita si cota parte din curtea comuna, respectiv 108 mp. Apartamentul este recent renovat, avand usi din lemn, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, incalzirea imobilului fiind asigurata de sobele teracota din living si dormitor, iar apa calda este asigurata de boiler-ul aflat in bucatarie, iar contorizarea utilitatilor acestui apartament este separata. Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat la pretul de 34.000 euro.

apartament la casa cu 2 camere in zona piata cluj

Apartament cu 2 camere in zona Piata Cluj - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 36 m2.
Parter / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 206525 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 34.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 36 m2
  • Suprafata construita: 43 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1975

Alte informatii:

De vanzare apartament cu 2 camere decomandate, garaj si pivnita in Sibiu, zona Piata Cluj, cu o suprafata totala de 43 mp, amenajat la parterul unei case, situata pe o strada linistita, ferita de zgomotul si agitatia specifice arterelor principale de circulatie, foarte aproape de Centrul Istoric, Piata Cibin, magazine, scoli, gradinite, cu acces usor catre toate zonele orasului.
Avand o suprafata utila de 36 mp apartamentul este compartimentat astfel: o bucatarie mobilata si utilata modern cu acces spre dormitorul mobilat cu pat matrimonial, dulap pentru haine si comoda cu sertare, iluminarea acestuia fiind asigurata de geamul cu vedere spre curtea interioara si living-ul mobilat partial cu vedere tot spre curtea interioara.
Accesul in baia cu cabina de dus se face din living, aceasta avand si un geam care asigura aerisirea. In exterior, se adauga garajul in care se poate parca 1 autoturism, pivnita si cota parte din curtea comuna, respectiv 108 mp.
Apartamentul este recent renovat, avand usi din lemn, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, incalzirea imobilului fiind asigurata de sobele teracota din living si dormitor, iar apa calda este asigurata de boiler-ul aflat in bucatarie, iar contorizarea utilitatilor acestui apartament este separata.
Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat la pretul de 34.000 euro.
  • Vanzare 34.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 206525 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 569 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 824 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.08.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei