Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Bucuresti Militari. Apartament decomandat la etajul 2 din 5 etaje. apartament cu 2 camere zona militari in bucuresti

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Militari - Bucuresti
Mar 01, 2016 Mar 01, 2016 Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate confort 1 sporit, lux, zona Militari, in complexul Militari Residence din Bucuresti, situat la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 5 etaje, finalizat in anul 2013. Locuinta dispune de o suprafata totala de 58 mp compartimentata astfel: un hol mare, care face intrarea decomandata in celelalte incaperi, o bucatarie mare, mobilata complet, modern si de calitate superioara, utilata cu aragaz, frigider, in stil open-space, care comunica cu livingul spatios mobilat complet care face intrarea in balconul spatios ( aproximativ 9 mp ) si inchis cu termopan, bucataria si livingul reprezinta o suprafata de aproximativ 26 mp. Apartamentul se preda complet mobilat si utilat, atat mobila cat si finisajele sunt moderne, de bun gust si de calitate superioara, are absolut toate instalatiile noi, imobilul fiind finalizat in 2013. Imobilul se remarca prin asezarea lui foarte buna, aproape de mijloacele de transport in comun, supermarket, gradinita, puncte de interes public, centru medical, spatii pentru evenimente, complexul dispune de piscina, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii. Imobilul dispune de doua lifturi moderne, gresie, faianta, usa termopan, interfon, supraveghere video, serviciu de administratie. Apartamentul se vinde la pretul de 50000 euro, mobilat complet ( mobila la comanda noua ), utilat ( se vinde exact cu ce se vede in poze ), loc de parcare, se poate achizitiona si prin programul Prima Casa sau Credit Ipotecar.

apartament cu 2 camere zona militari in bucuresti

Apartament cu 2 camere in zona Militari - Bucuresti

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 49 m2.
Etajul 2 / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 185871 | actualizat acum 8 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 50.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Bucuresti
  • Zona: Militari
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 49 m2
  • Suprafata construita: 58 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2013

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate confort 1 sporit, lux, zona Militari, in complexul Militari Residence din Bucuresti, situat la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 5 etaje, finalizat in anul 2013.
Locuinta dispune de o suprafata totala de 58 mp compartimentata astfel: un hol mare, care face intrarea decomandata in celelalte incaperi, o bucatarie mare, mobilata complet, modern si de calitate superioara, utilata cu aragaz, frigider, in stil open-space, care comunica cu livingul spatios mobilat complet care face intrarea in balconul spatios ( aproximativ 9 mp ) si inchis cu termopan, bucataria si livingul reprezinta o suprafata de aproximativ 26 mp.
Apartamentul se preda complet mobilat si utilat, atat mobila cat si finisajele sunt moderne, de bun gust si de calitate superioara, are absolut toate instalatiile noi, imobilul fiind finalizat in 2013.
Imobilul se remarca prin asezarea lui foarte buna, aproape de mijloacele de transport in comun, supermarket, gradinita, puncte de interes public, centru medical, spatii pentru evenimente, complexul dispune de piscina, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.
Imobilul dispune de doua lifturi moderne, gresie, faianta, usa termopan, interfon, supraveghere video, serviciu de administratie.
Apartamentul se vinde la pretul de 50000 euro, mobilat complet ( mobila la comanda noua ), utilat ( se vinde exact cu ce se vede in poze ), loc de parcare, se poate achizitiona si prin programul Prima Casa sau Credit Ipotecar.
  • Vanzare 50.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 185871 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 228 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 348 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.02.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei