Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Gusterita. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament cu 2 camere la vila etaju 1 sibiu zona

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Gusterita - Sibiu
Jun 19, 2017 Jun 19, 2017 Apartament confort I cu 2 camere decomandate, balcon si loc parcare de vanzare in Sibiu, cu o suprafata totala de 60 mp, in zona Gusterita, amplasat la etajul intermediar 1 din 2 al unei constructii de tip vila, finalizata si finisata in anul 2016 cu materiale de o calitate superioara, intr-o zona foarte linistita de case si vile. Aceasta locuinta este compartimentata astfel: hol spatios la intrare din care se face accesul intr-o baie cu geam de aerisire, bucatarie, living si dormitor cu iesire comuna pe un balcon de 5 mp. Proprietatea aceasta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui tari decent pornind de la geamuri termopan cu tamplarie PVC cu 5 camere de termoizolare, caramida Porotherm, termosistem la exterior din polistiren expandat ignifugat de 10 cm grosime cu tencuiala decorativa, acoperis din lemn cu tigla Bramac, centrala termica Bosch cu calorifere, sape autonivelante in toate incaperile, usa metalica la intrare, pereti tencuiti si driscuiti fin, bransamente la apa, curent, gaz, canalizare dar si cablu Tv si internet in fiecare camera. Vila unde se afla acest apartament este prevazuta cu interfon si usa de termopan la intrarea in scara, cutii postale, iar interiorul este zugravit, prevazut cu balustrada si gresie, detine si loc de parcare ( inclus in pret ) in curtea privata, aceasta are o suprafata de 515 mp, este imprejmuita cu gard si este foarte frumos amenajata si pavata cu piscoturi. Apartamentul se vinde intabulat la stadiul de gri avansat, pretul este de 36500 euro usor negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.

apartament cu 2 camere la vila etaju 1 sibiu zona

Apartament cu 2 camere in zona Gusterita - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 202813 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 36.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Gusterita
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 60 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament confort I cu 2 camere decomandate, balcon si loc parcare de vanzare in Sibiu, cu o suprafata totala de 60 mp, in zona Gusterita, amplasat la etajul intermediar 1 din 2 al unei constructii de tip vila, finalizata si finisata in anul 2016 cu materiale de o calitate superioara, intr-o zona foarte linistita de case si vile.
Aceasta locuinta este compartimentata astfel: hol spatios la intrare din care se face accesul intr-o baie cu geam de aerisire, bucatarie, living si dormitor cu iesire comuna pe un balcon de 5 mp.
Proprietatea aceasta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui tari decent pornind de la geamuri termopan cu tamplarie PVC cu 5 camere de termoizolare, caramida Porotherm, termosistem la exterior din polistiren expandat ignifugat de 10 cm grosime cu tencuiala decorativa, acoperis din lemn cu tigla Bramac, centrala termica Bosch cu calorifere, sape autonivelante in toate incaperile, usa metalica la intrare, pereti tencuiti si driscuiti fin, bransamente la apa, curent, gaz, canalizare dar si cablu Tv si internet in fiecare camera.
Vila unde se afla acest apartament este prevazuta cu interfon si usa de termopan la intrarea in scara, cutii postale, iar interiorul este zugravit, prevazut cu balustrada si gresie, detine si loc de parcare ( inclus in pret ) in curtea privata, aceasta are o suprafata de 515 mp, este imprejmuita cu gard si este foarte frumos amenajata si pavata cu piscoturi.
Apartamentul se vinde intabulat la stadiul de gri avansat, pretul este de 36500 euro usor negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.
  • Vanzare 36.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202813 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 684 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2817 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei