Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Gara. Apartament decomandat la etajul 3 din 4 etaje. apartament constructie 2017 cu loc de parcare in z

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Gara - Sibiu
Apr 19, 2018 Apr 19, 2018 Va prezentam un apartament constructie 2017, cu loc de parcare privat in parcarea sistematizata a complexului rezidential, oferit spre vanzare, in zona Garii din Sibiu. Cu o suprafata de 65 mp, apartamentul este format dintr-un hol care asigura accesul spre bucataria mobilata modern si dotata cu plita, frigider si zona de luat masa iar living-ul este mobilat cu dulap, comoda cu sertare si cu acces pe balconul de 7 mp. Dormitorul este mobilat cu pat matrimonial si dulap pentru articolele vestimentare iar baia este si ea mobilata si utilata cu obiecte sanitare specifice, cabina de dus si sistem de ventilatie. Apartamentul se afla la etajul intermediar 3 din 4 al unui imobil cu izolatie exterioara si interfon la intrarea in scara care dispune si de lift. Ca si imbunatatiri putem mentiona usa din metal la intrare, usi din lemn stratificat la interior, geamuri din termopan cu tamplarie PVC, parchet din noua generatie a pardoselilor de vinil care imbina frumusetea lemnului cu rezistenta placilor de PVC, fiind o pardoseala calda si rezistenta la apa, gresie, faianta decorativa, centrala termica in garantie si calorifere din otel. Complexul rezidential in care se afla acest apartament este situat intr-o zona care asigura usor accesul spre zonele de interes ale orasului, in apropierea sa fiind statii ale mijloacelor de transport public, magazine alimentare, unitati de invatamant prescolar, scolar si multe alte puncte de interes public. Pretul de vanzare al acestei proprietati este de 60.000 euro iar stadiul predarii este mobilat si partial utilat.

apartament constructie 2017 cu loc de parcare in z

Apartament cu 2 camere in zona Gara - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 48 m2.
Etajul 3 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 213314 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 60.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Gara
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 48 m2
  • Suprafata construita: 65 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Va prezentam un apartament constructie 2017, cu loc de parcare privat in parcarea sistematizata a complexului rezidential, oferit spre vanzare, in zona Garii din Sibiu.
Cu o suprafata de 65 mp, apartamentul este format dintr-un hol care asigura accesul spre bucataria mobilata modern si dotata cu plita, frigider si zona de luat masa iar living-ul este mobilat cu dulap, comoda cu sertare si cu acces pe balconul de 7 mp. Dormitorul este mobilat cu pat matrimonial si dulap pentru articolele vestimentare iar baia este si ea mobilata si utilata cu obiecte sanitare specifice, cabina de dus si sistem de ventilatie.
Apartamentul se afla la etajul intermediar 3 din 4 al unui imobil cu izolatie exterioara si interfon la intrarea in scara care dispune si de lift.
Ca si imbunatatiri putem mentiona usa din metal la intrare, usi din lemn stratificat la interior, geamuri din termopan cu tamplarie PVC, parchet din noua generatie a pardoselilor de vinil care imbina frumusetea lemnului cu rezistenta placilor de PVC, fiind o pardoseala calda si rezistenta la apa, gresie, faianta decorativa, centrala termica in garantie si calorifere din otel.
Complexul rezidential in care se afla acest apartament este situat intr-o zona care asigura usor accesul spre zonele de interes ale orasului, in apropierea sa fiind statii ale mijloacelor de transport public, magazine alimentare, unitati de invatamant prescolar, scolar si multe alte puncte de interes public.
Pretul de vanzare al acestei proprietati este de 60.000 euro iar stadiul predarii este mobilat si partial utilat.
  • Vanzare 60.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213314 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 622 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1038 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei