Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Bucuresti Drumul Taberei. Apartament decomandat la etajul 3 din 4 etaje. dr taberei apartament nou 2 camere anl brancusi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Drumul Taberei - Bucuresti
Jun 12, 2017 Jun 12, 2017 Vanzare apartament 2 camere Anl Brancusi zona Drumul Taberei in blocurile construite de dezvoltatorii privati, in anul 2010. Apartamentul are o suprafata de 60 mp , se vinde complet mobilat si utilat, dispune de vedere superba catre parcul din interiorul ansamblului ANL. Apartamentul dispune de mobilier Mobexpert, finisaje de calitate, frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, cuptor cu microunde, cuptor si plita electrica, aer conditionat in fiecare camera si corpuri de iluminat pe comanda. Apartamentul este decomandat cu bucatarie deschisa, balcon, livingul si dormitorul au vedere spre Parcul Brancusi. In zona exista numeroase centre comercial si magazine din care amintim, Kaufland Valea Oltului, Lidl Valea Oltului, Mega Image Valea Oltului, Selgros B-dul Timisoara, Dedeman B-dul Timisoara, Cora Militari, Mall Plaza Romania etc. Deasemena blocul in care se afla apartamentul este la 2 min de statia autobuzului 168 si 700 m de viitoarea statie de metrou Brancusi si statiile de autobuz de la Valea Ialomitei. In cartier exista Clinici medicale, gradinite si scoli generale. Apartamentul este ideal pentru o familie tanara, sau pentru cineva care este la inceput de drum. Deasemenea apartamentul se preteaza si pentru o investitie sigura intr-o proprietate mobilata si utilata. Odata cu apartamentul se poate inchiria de la ADP si un loc de parcare.

dr taberei apartament nou 2 camere anl brancusi

Apartament cu 2 camere in zona Drumul Taberei - Bucuresti

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 52 m2.
Etajul 3 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 204918 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 60.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Bucuresti
  • Zona: Drumul Taberei
  • Reper: Anl brancusi
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 52 m2
  • Suprafata construita: 60 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2010

Alte informatii:

Vanzare apartament 2 camere Anl Brancusi zona Drumul Taberei in blocurile construite de dezvoltatorii privati, in anul 2010. Apartamentul are o suprafata de 60 mp , se vinde complet mobilat si utilat, dispune de vedere superba catre parcul din interiorul ansamblului ANL.
Apartamentul dispune de mobilier Mobexpert, finisaje de calitate, frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, cuptor cu microunde, cuptor si plita electrica, aer conditionat in fiecare camera si corpuri de iluminat pe comanda. Apartamentul este decomandat cu bucatarie deschisa, balcon, livingul si dormitorul au vedere spre Parcul Brancusi.
In zona exista numeroase centre comercial si magazine din care amintim, Kaufland Valea Oltului, Lidl Valea Oltului, Mega Image Valea Oltului, Selgros B-dul Timisoara, Dedeman B-dul Timisoara, Cora Militari, Mall Plaza Romania etc. Deasemena blocul in care se afla apartamentul este la 2 min de statia autobuzului 168 si 700 m de viitoarea statie de metrou Brancusi si statiile de autobuz de la Valea Ialomitei. In cartier exista Clinici medicale, gradinite si scoli generale.
Apartamentul este ideal pentru o familie tanara, sau pentru cineva care este la inceput de drum. Deasemenea apartamentul se preteaza si pentru o investitie sigura intr-o proprietate mobilata si utilata.
Odata cu apartamentul se poate inchiria de la ADP si un loc de parcare.
  • Vanzare 60.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 204918 Agentia: Olimob Nume: Olariu Lucian
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 852 ori Manager: Olariu Lucian Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1778 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 5 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.05.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 05.25.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei