Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Ciresica. Apartament decomandat la etajul 1 din 3 etaje. apartament 2 camere 44 mp utili in sibiu calea cis

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Ciresica - Sibiu
Mar 03, 2017 Mar 03, 2017 Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate, in Sibiu zona Ciresca, cu o suprafata construita de 62 mp, situat la etajul intermediar 1 din 3, intr-un imobil cu lift ce se bucura de prestigiul si calitatea proiectelor anterioare. Comision ZERO! Imobilul este construit cu materiale de calitate Premium ( investitorul este de nationalitate germana, construieste in strainatate si a dorit sa aduca in Sibiu calitatea din exterior ), fiind singurul proiect ce beneficiaza de confortul unui lift chiar daca are doar 3 etaje. Apartamentul are suprafata utila de 44 mp, este compus din living cu bucatarie deschisa de 25 mp, dormitor de 13 mp cu acces in balconul de 8.5 mp, hol, baie, iar stadiul de predare este de alb cu centrala termica individuala in condensatie marca Viessmann, calorifere din otel, usa metalica la intrare antiefractie, instalatie electrica tip cap-scara, instalatie sanitara, sapa autonivelanta cu izolatie fonica, tamplarie PVC marca Salamander cu geam termopan in 3 foi de sticla si 7 camere, pereti gletuiti, tencuiti si zugraviti cu lavabila alba, balcon la cheie si termosistem de 10 cm. Pretul de vanzare este de 32.000 euro cu un loc de parcare gratuit ( se poate achizitiona cel de-al doilea loc cu 2000 euro ) iar ca modalitate de plata se accepta Prima Casa sau Credit ipotecar.

apartament 2 camere 44 mp utili in sibiu calea cis

Apartament cu 2 camere in zona Ciresica - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 44 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 199829 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 32.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Ciresica
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 44 m2
  • Suprafata construita: 62 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate, in Sibiu zona Ciresca, cu o suprafata construita de 62 mp, situat la etajul intermediar 1 din 3, intr-un imobil cu lift ce se bucura de prestigiul si calitatea proiectelor anterioare. Comision ZERO!
Imobilul este construit cu materiale de calitate Premium ( investitorul este de nationalitate germana, construieste in strainatate si a dorit sa aduca in Sibiu calitatea din exterior ), fiind singurul proiect ce beneficiaza de confortul unui lift chiar daca are doar 3 etaje.
Apartamentul are suprafata utila de 44 mp, este compus din living cu bucatarie deschisa de 25 mp, dormitor de 13 mp cu acces in balconul de 8.5 mp, hol, baie, iar stadiul de predare este de alb cu centrala termica individuala in condensatie marca Viessmann, calorifere din otel, usa metalica la intrare antiefractie, instalatie electrica tip cap-scara, instalatie sanitara, sapa autonivelanta cu izolatie fonica, tamplarie PVC marca Salamander cu geam termopan in 3 foi de sticla si 7 camere, pereti gletuiti, tencuiti si zugraviti cu lavabila alba, balcon la cheie si termosistem de 10 cm.
Pretul de vanzare este de 32.000 euro cu un loc de parcare gratuit ( se poate achizitiona cel de-al doilea loc cu 2000 euro ) iar ca modalitate de plata se accepta Prima Casa sau Credit ipotecar.
  • Vanzare 32.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199829 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 447 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1483 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.12.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei