Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Calea Poplacii. Apartament decomandat la Parter din 1 etaj. apartament cu 2 camere in sibiu zona calea poplaci

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Poplacii - Sibiu
May 16, 2018 May 16, 2018 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu, zona Calea Poplacii, cu o suprafata totala de 38 mp, structurat pe cele doua nivele ale unei case construite in anul 1950 ce dispune de acoperis rezistent cu tigla si o curte frumos amenajata cu spatii verzi. La parter, acesta este compus dintr-un dormitor mobilat, o baie cu cada si geam de aerisire, o bucatarie complet mobilata si utilata cu frigider, aragaz si masina de spalat, o camara si un hol. Accesul la nivelul superior se face pe o scara din lemn masiv unde regasim un alt dormitor complet mobilat. Locuinta a fost renovata in anul 2006 si detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare printre care izolatie exterioara, geam termopan, usi de lemn, centrala termica proprie cu calorifere de otel, usa metalica la intrare, gresie, faianta si parchet laminat. Apartamentul are contorizari separate la utilitati si detine o pivnita de aproximativ 6 mp, o magazie de 10 mp si curte de 63 mp unde se poate amenaja un spatiu de joaca pentru copii sau foisor cu gratar. Imobilul se afla pe o strada foarte linistita, iar in apropierea acestuia se regasesc numeroase puncte de interes public precum statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi, magazine, farmacii, unitati bancare sau institutii de invatamant. Aceasta proprietate se vinde partial mobilata si utilata la pretul de 35.000 euro negociabil.

apartament cu 2 camere in sibiu zona calea poplaci

Apartament cu 2 camere in zona Calea Poplacii - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 32 m2.
Parter / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 183485 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 35.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Poplacii
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 32 m2
  • Suprafata construita: 38 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1950

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu, zona Calea Poplacii, cu o suprafata totala de 38 mp, structurat pe cele doua nivele ale unei case construite in anul 1950 ce dispune de acoperis rezistent cu tigla si o curte frumos amenajata cu spatii verzi.
La parter, acesta este compus dintr-un dormitor mobilat, o baie cu cada si geam de aerisire, o bucatarie complet mobilata si utilata cu frigider, aragaz si masina de spalat, o camara si un hol.
Accesul la nivelul superior se face pe o scara din lemn masiv unde regasim un alt dormitor complet mobilat.
Locuinta a fost renovata in anul 2006 si detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare printre care izolatie exterioara, geam termopan, usi de lemn, centrala termica proprie cu calorifere de otel, usa metalica la intrare, gresie, faianta si parchet laminat. Apartamentul are contorizari separate la utilitati si detine o pivnita de aproximativ 6 mp, o magazie de 10 mp si curte de 63 mp unde se poate amenaja un spatiu de joaca pentru copii sau foisor cu gratar.
Imobilul se afla pe o strada foarte linistita, iar in apropierea acestuia se regasesc numeroase puncte de interes public precum statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi, magazine, farmacii, unitati bancare sau institutii de invatamant.
Aceasta proprietate se vinde partial mobilata si utilata la pretul de 35.000 euro negociabil.
  • Vanzare 35.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 183485 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2659 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2458 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.11.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei