Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la Parter din 2 etaje. apartament la vila cu 2 camere si gradina calea ci

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Apr 13, 2018 Apr 13, 2018 Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate cu o suprafata totala de 67 mp si gradina proprie de 55 mp in Sibiu zona Calea Cisnadiei. Apartamentul are suprafata utila de 56 mp, este situat la parterul inalt al unui imobil P+1+M cu cate 1 apartament pe palier, constructie noua din 2017. Imobilul se afla pe o strada privata ce dispune de iluminat stradal si locuri amenajate pentru teren de tenis. Locuinta este compusa dintr-un living de 17.5 mp cu acces la gradina, dormitor de 12 mp, bucatarie inchisa de 10.6 mp, baie de 6 mp cu geam de aerisire, hol de 7 mp cat si un spatiu pentru depozitare de 2 mp. Aceasta se preda la stadiul de alb ( posibilitate de predare si la stadiul de cheie ) ceea ce include sape autonivelante semiuscate, pereti tencuiti si gletuiti ( produse de la Baumit si Knauf ), vopsiti cu 2 straturi de lavabila, prize si intrerupatoare ceramice montate marca Sedna, usa de metal la intrare, geamuri termopan din tamplarie PVC marca Salamander cu 6 camere si 3 foi de sticla, centrala termica prin condensatie de 24 kw marca Bosch cu incalzire prin calorifere din otel. Exteriorul imobilului se preda la cheie, gradina imprejmuita cu gard din lemn si fundatie din beton, poarta de acces auto cat si cea pietonala este realizata din teava rectangulara zincata, zone verzi amenajate iar accesul auto si cel pietonal fiind amenajat cu dale din beton. Pentru constructia imobilului s-au folosit materiale de o calitate superioara precum caramida Porotherm de 30 cm la exterior anvelopata cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80 vopsita cu tencuiala decorativa, plansee din beton armat intre nivele. Pretul acestei locuinte este de 45.000 Euro Tva inclus, se poate achizitiona si prin Credite Bancare Comision Zero! Gratuit beneficiati de un loc de parcare!

apartament la vila cu 2 camere si gradina calea ci

Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 56 m2.
Parter / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 212418 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 45.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 56 m2
  • Suprafata construita: 67 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate cu o suprafata totala de 67 mp si gradina proprie de 55 mp in Sibiu zona Calea Cisnadiei. Apartamentul are suprafata utila de 56 mp, este situat la parterul inalt al unui imobil P+1+M cu cate 1 apartament pe palier, constructie noua din 2017. Imobilul se afla pe o strada privata ce dispune de iluminat stradal si locuri amenajate pentru teren de tenis.

Locuinta este compusa dintr-un living de 17.5 mp cu acces la gradina, dormitor de 12 mp, bucatarie inchisa de 10.6 mp, baie de 6 mp cu geam de aerisire, hol de 7 mp cat si un spatiu pentru depozitare de 2 mp.

Aceasta se preda la stadiul de alb ( posibilitate de predare si la stadiul de cheie ) ceea ce include sape autonivelante semiuscate, pereti tencuiti si gletuiti ( produse de la Baumit si Knauf ), vopsiti cu 2 straturi de lavabila, prize si intrerupatoare ceramice montate marca Sedna, usa de metal la intrare, geamuri termopan din tamplarie PVC marca Salamander cu 6 camere si 3 foi de sticla, centrala termica prin condensatie de 24 kw marca Bosch cu incalzire prin calorifere din otel.
Exteriorul imobilului se preda la cheie, gradina imprejmuita cu gard din lemn si fundatie din beton, poarta de acces auto cat si cea pietonala este realizata din teava rectangulara zincata, zone verzi amenajate iar accesul auto si cel pietonal fiind amenajat cu dale din beton.
Pentru constructia imobilului s-au folosit materiale de o calitate superioara precum caramida Porotherm de 30 cm la exterior anvelopata cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80 vopsita cu tencuiala decorativa, plansee din beton armat intre nivele.

Pretul acestei locuinte este de 45.000 Euro Tva inclus, se poate achizitiona si prin Credite Bancare Comision Zero!
Gratuit beneficiati de un loc de parcare!
  • Vanzare 45.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212418 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 680 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1368 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.11.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei