Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la Parter din 3 etaje. apartament cu 2 camere si gradina de 75 mp calea c

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
May 10, 2018 May 10, 2018 Apartament cu 2 camere decomandate cu o suprafata utila de 51 mp si o gradina proprie de 75 mp situata la parterul inalt al unui imobil cu 3 etaje, constructie noua din anul 2018 pozitionat pe o strada pavata si cu iluminare publica, intr-o zona rezidentiala de constructii noi, in imediata apropiere de oras si de principalele puncte de interes. Locuinta este compusa dintr-un hol la intrare de 6 mp unde cu usurinta se poate amenaja un spatiu pentru cuier si pantofar, zona de living cu bucatarie de tip open - space cu o suprafata de 31 mp, un dormitor de 13 mp, o baie de 4.5 mp cu geam de aerisire si un balcon de 4 mp. Accesul catre gradina se face din living cat si din balcon, gradina fiind imprejmuita cu gard de lemn cu fundatie de beton, constructia imobilului este din caramida de 30 cm la exterior cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80, compartimentarile interioare de asemenea sunt din caramida de 30 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre apartamente. Apartamentul se preda la stadiul de gri ceea ce include sape autonivelante semiuscate, pereti tencuiti, usa de metal la intrare placata cu MDF, geamuri termopan din tamplarie PVC marca Salamander 3 foi de sticla si 7 camere, centrala termica in condensatie cu incalzire prin calorifere, distribuitori separati pentru apa si caldura, racordare la toate utilitatile ( apa curenta, energie electrica, gaze naturale, internet si TV ). Pretul de vanzare este de 41.900 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

apartament cu 2 camere si gradina de 75 mp calea c

Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 51 m2.
Parter / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 212339 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 41.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 51 m2
  • Suprafata construita: 68 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2018

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate cu o suprafata utila de 51 mp si o gradina proprie de 75 mp situata la parterul inalt al unui imobil cu 3 etaje, constructie noua din anul 2018 pozitionat pe o strada pavata si cu iluminare publica, intr-o zona rezidentiala de constructii noi, in imediata apropiere de oras si de principalele puncte de interes.
Locuinta este compusa dintr-un hol la intrare de 6 mp unde cu usurinta se poate amenaja un spatiu pentru cuier si pantofar, zona de living cu bucatarie de tip open - space cu o suprafata de 31 mp, un dormitor de 13 mp, o baie de 4.5 mp cu geam de aerisire si un balcon de 4 mp. Accesul catre gradina se face din living cat si din balcon, gradina fiind imprejmuita cu gard de lemn cu fundatie de beton, constructia imobilului este din caramida de 30 cm la exterior cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80, compartimentarile interioare de asemenea sunt din caramida de 30 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre apartamente.
Apartamentul se preda la stadiul de gri ceea ce include sape autonivelante semiuscate, pereti tencuiti, usa de metal la intrare placata cu MDF, geamuri termopan din tamplarie PVC marca Salamander 3 foi de sticla si 7 camere, centrala termica in condensatie cu incalzire prin calorifere, distribuitori separati pentru apa si caldura, racordare la toate utilitatile ( apa curenta, energie electrica, gaze naturale, internet si TV ).

Pretul de vanzare este de 41.900 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 41.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212339 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 762 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1158 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei