Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 1 din 3 etaje. apartament 2 camere etaj intermediar calea cisnadi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Aug 23, 2017 Aug 23, 2017 Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, in Sibiu pe Calea Cisnadiei, la doar 10 minute de mers pe jos pana la prima statie de mijloc de transport in comun, situat la etajul 1 din 3. Locuinta are o suprafata utila de 50 mp si un balcon de 8 mp, locuinta este compusa din bucatarie inchisa de 12 mp, dormitor de 11.6 mp, living de 16.5 mp, hol 5.7 mp si baie cu geam de aerisire de 4.4 mp. Imobilul este construit in totalitate cu caramida Porotherm, acoperisul este din tigla, iar izolatia termica exterioara din polistiren de 10 cm. Stadiul de predare este de alb cu centrala termica individuala, calorifere din otel, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti cu lavabila alba, tamplarie PVC marca Rehau cu geam termopan, usa metalica la intrare, sapa elicopterizata, toate utilitati racordate. Apartamentul se poate preda si la stadiul de cheie, cu un cost suplimentar de 3000 Euro, avand posibilitatea de a va personaliza locuinta. Valoarea apartamentului este de 37.000 Euro / TVA inclus si 1 loc de parcare gratuit, se poate achizitiona si prin Credite Bancare.

apartament 2 camere etaj intermediar calea cisnadi

Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 203172 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 37.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 67 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, in Sibiu pe Calea Cisnadiei, la doar 10 minute de mers pe jos pana la prima statie de mijloc de transport in comun, situat la etajul 1 din 3.
Locuinta are o suprafata utila de 50 mp si un balcon de 8 mp, locuinta este compusa din bucatarie inchisa de 12 mp, dormitor de 11.6 mp, living de 16.5 mp, hol 5.7 mp si baie cu geam de aerisire de 4.4 mp.
Imobilul este construit in totalitate cu caramida Porotherm, acoperisul este din tigla, iar izolatia termica exterioara din polistiren de 10 cm.
Stadiul de predare este de alb cu centrala termica individuala, calorifere din otel, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti cu lavabila alba, tamplarie PVC marca Rehau cu geam termopan, usa metalica la intrare, sapa elicopterizata, toate utilitati racordate.
Apartamentul se poate preda si la stadiul de cheie, cu un cost suplimentar de 3000 Euro, avand posibilitatea de a va personaliza locuinta.

Valoarea apartamentului este de 37.000 Euro / TVA inclus si 1 loc de parcare gratuit, se poate achizitiona si prin Credite Bancare.
  • Vanzare 37.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203172 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 281 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1614 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei