Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 1 din 3 etaje. garsoniera confort 1 in sibiu pe calea cisnadiei

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Apr 04, 2017 Apr 04, 2017 Garsoniera confort 1 de vanzare in Sibiu pe Calea Cisnadiei, situata la etajul intermediar 1 din 3, cu o suprafata utila de 31 mp ( plus balcon de 7 mp ). Locuinta este compusa din hol de 5 mp, bucatarie inchisa de 10 mp, dormitor de 11.22 mp, baie de 4.5 mp plus balcon de 7 mp in care se poate ajunge atat din dormitor cat si din bucatarie. Stadiul de predare este de alb cu centrala termica individuala in condensatie, calorifere din otel, usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti cu lavabila alba, sapa elicopterizata, toate utilitatile racordate. Imobilul constructie din caramida Porotherm cu izolatie de 10 cm exterioara si acoperis din tigla are termen de predare in toamna acestui an. La cerere garsoniera poate fi predata si la stadiul de cheie cu un cost suplimentar de 2000 euro, beneficiind de posibilitatea amenajarii dupa propriul gust ( gresie, faianta, parchet, usi interioare, obiecte sanitare ). Pretul de vanzare este de 23.000 euro, cu un loc de parcare oferit gratuit, iar ca modalitate de plata se accepta Credit Ipotecar sau programul Prima Casa. Nu se percepe Comision!

garsoniera confort 1 in sibiu pe calea cisnadiei

Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 31 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 203121 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 23.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 31 m2
  • Suprafata construita: 44 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Garsoniera confort 1 de vanzare in Sibiu pe Calea Cisnadiei, situata la etajul intermediar 1 din 3, cu o suprafata utila de 31 mp ( plus balcon de 7 mp ).
Locuinta este compusa din hol de 5 mp, bucatarie inchisa de 10 mp, dormitor de 11.22 mp, baie de 4.5 mp plus balcon de 7 mp in care se poate ajunge atat din dormitor cat si din bucatarie.
Stadiul de predare este de alb cu centrala termica individuala in condensatie, calorifere din otel, usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti cu lavabila alba, sapa elicopterizata, toate utilitatile racordate.
Imobilul constructie din caramida Porotherm cu izolatie de 10 cm exterioara si acoperis din tigla are termen de predare in toamna acestui an.
La cerere garsoniera poate fi predata si la stadiul de cheie cu un cost suplimentar de 2000 euro, beneficiind de posibilitatea amenajarii dupa propriul gust ( gresie, faianta, parchet, usi interioare, obiecte sanitare ).
Pretul de vanzare este de 23.000 euro, cu un loc de parcare oferit gratuit, iar ca modalitate de plata se accepta Credit Ipotecar sau programul Prima Casa. Nu se percepe Comision!
  • Vanzare 23.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203121 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 474 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2444 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei