Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament 2 camere direct de la proprietar in sib

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Mar 03, 2017 Mar 03, 2017 Am placerea sa va ofer spre vanzare un apartament la cheie cu 2 camere decomandate vandut direct de la proprietar, cu suprafata utila de 57 mp, confort 1 in Sibiu pe Calea Cisnadiei, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu doar 2 etaje, constructie noua anul 2016. Zona in care se afla apartamentul este foarte linistita ( fara agitatia din zonele aglomerate si fara sirenele politiei si ale salvarii ) in apropiere de Padurea Dumbrava, iar strada este pavata si iluminata. Locuinta este compusa din living de 18 mp, dormitor de 15 mp foarte usor de amenajat, bucatarie inchisa de 10 mp, baie de 6.5 mp si hol prevazut cu loc special amenajat pentru dressing, balconul are aproximativ 8 mp si are acces atat din living cat si din bucatarie. Apartamentul este finisat cu materiale de calitate superioara: parchet laminat, gresie, faianta, obiecte sanitare, usa metalica la intrare si usi interioare, tamplarie PVC cu geam termopan, prize si intrerupatoare, iar confortul termic este asigurat de o centrala termica individuala in condensatie. Pretul de vanzare este de 33.000 euro cu un loc de parcare, se poate achizitiona prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa!

apartament 2 camere direct de la proprietar in sib

Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 57 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 202992 | adaugat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 33.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 57 m2
  • Suprafata construita: 72 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Am placerea sa va ofer spre vanzare un apartament la cheie cu 2 camere decomandate vandut direct de la proprietar, cu suprafata utila de 57 mp, confort 1 in Sibiu pe Calea Cisnadiei, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu doar 2 etaje, constructie noua anul 2016.
Zona in care se afla apartamentul este foarte linistita ( fara agitatia din zonele aglomerate si fara sirenele politiei si ale salvarii ) in apropiere de Padurea Dumbrava, iar strada este pavata si iluminata.
Locuinta este compusa din living de 18 mp, dormitor de 15 mp foarte usor de amenajat, bucatarie inchisa de 10 mp, baie de 6.5 mp si hol prevazut cu loc special amenajat pentru dressing, balconul are aproximativ 8 mp si are acces atat din living cat si din bucatarie.
Apartamentul este finisat cu materiale de calitate superioara: parchet laminat, gresie, faianta, obiecte sanitare, usa metalica la intrare si usi interioare, tamplarie PVC cu geam termopan, prize si intrerupatoare, iar confortul termic este asigurat de o centrala termica individuala in condensatie.
Pretul de vanzare este de 33.000 euro cu un loc de parcare, se poate achizitiona prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa!
  • Vanzare 33.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202992 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 200 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 3231 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei