Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 2 din 2 etaje. apartament cu 2 camere decomandate calea cisnadiei

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Feb 07, 2017 Feb 07, 2017 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare, in Sibiu zona Calea Cisnadiei, amplasat intr-o zona linistita pentru cei care isi doresc o viata aproape de natura si departe de zgomotul urban. Imobilul este situat la etajul 2 al unui imobil cu regim de inaltime scazut, desfasurandu-se pe o suprafata de 50 mp utili, cu interfon la intrare in scara si parcare privata gratuita in fata blocului. COMPARTIMENTARE: Gandita pentru persoane care imbratiseaza ideea de simplitate, proprietatea reflecta un spatiu intim ce amplifica lumina naturala si pune in valoare fiecare detaliu intr-un mod ferm, minimalist, constituind pentru dumneavoastra o solutie functionala si optima pentru o viata de familie echilibrata. Proprietatea se desfasoara pe un perimetru amplu de 66 mp totali, compartimentata astfel: hol generos care face accesul in toate incaperile, living spatios si luminos cu accesul la balcon, bucatarie inchisa de aproximativ 12 mp, cu camara si spatiu pentru depozitare, dormitor amplu de 12 mp, cu acces la cel de al doilea balcon de 4 mp si o baie de 5 mp. DOTARI SI IMBUNATATIRI: Centrala termica proprie cu calorifere din otel Geamuri termopan cu tamplarie PVC marca Salamander, cu 2 foi de sticla si 5 camere Pereti tencuiti, gletuiti si doua straturi de lavabila alba Usa metalica antiefractie la intrare Instalatii electrice si sanitare Contoare montate de gaz, apa si curent Tencuiala decorativa la exterior Gratuit Loc de parcare privat delimitat si pavat Prize si intrerupatoare pentru toate camerele de la Schneider Sedna Usi interioare din lemn montate de Deko Doors Asistenta gratuita pentru dosarul bancar, precum si intocmirea unui scoring bancar Valoarea imobilului la stadiul de alb este de 32.500 euro, cu posibilitate de achizitionare si prin credite bancare, se poate achizitiona si la stadiul de cheie la pretul de 36.000 euro.

apartament cu 2 camere decomandate calea cisnadiei

Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 202021 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 32.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 66 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare, in Sibiu zona Calea Cisnadiei, amplasat intr-o zona linistita pentru cei care isi doresc o viata aproape de natura si departe de zgomotul urban.
Imobilul este situat la etajul 2 al unui imobil cu regim de inaltime scazut, desfasurandu-se pe o suprafata de 50 mp utili, cu interfon la intrare in scara si parcare privata gratuita in fata blocului.

COMPARTIMENTARE:

Gandita pentru persoane care imbratiseaza ideea de simplitate, proprietatea reflecta un spatiu intim ce amplifica lumina naturala si pune in valoare fiecare detaliu intr-un mod ferm, minimalist, constituind pentru dumneavoastra o solutie functionala si optima pentru o viata de familie echilibrata.
Proprietatea se desfasoara pe un perimetru amplu de 66 mp totali, compartimentata astfel: hol generos care face accesul in toate incaperile, living spatios si luminos cu accesul la balcon, bucatarie inchisa de aproximativ 12 mp, cu camara si spatiu pentru depozitare, dormitor amplu de 12 mp, cu acces la cel de al doilea balcon de 4 mp si o baie de 5 mp.

DOTARI SI IMBUNATATIRI:

Centrala termica proprie cu calorifere din otel
Geamuri termopan cu tamplarie PVC marca Salamander, cu 2 foi de sticla si 5 camere
Pereti tencuiti, gletuiti si doua straturi de lavabila alba
Usa metalica antiefractie la intrare
Instalatii electrice si sanitare
Contoare montate de gaz, apa si curent
Tencuiala decorativa la exterior

Gratuit

Loc de parcare privat delimitat si pavat
Prize si intrerupatoare pentru toate camerele de la Schneider Sedna
Usi interioare din lemn montate de Deko Doors
Asistenta gratuita pentru dosarul bancar, precum si intocmirea unui scoring bancar

Valoarea imobilului la stadiul de alb este de 32.500 euro, cu posibilitate de achizitionare si prin credite bancare, se poate achizitiona si la stadiul de cheie la pretul de 36.000 euro.
  • Vanzare 32.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202021 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 158 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2582 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.11.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei