Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la Parter din 3 etaje. apartament 2 camere si gradina de 59 mp sibiu comi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Jan 12, 2017 Jan 12, 2017 Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata totala de 63 mp cu acces la o gradina care se intinde pe un perimetru de 59 mp ce se poate transforma cu usurinta intr-o oaza de relaxare de invidiat. Pragmatic compartimentat incat toate spatiile moarte se pot utiliza se divide astfel: livingul proiectat corect sa imbine armonios confortul cu functionalul, bucataria inchisa unde abunda lumina naturala, un dormitor dezvoltat pe o suprafata de 11 mp cu acces direct pe unul dintre balcoane si baie cu geam de aerisire. Respectul fata de clienti este cel mai important factor care a impus constructorului sa foloseasca materiale de cea mai buna calitate utilizand caramida de 20 cm la exterior si 12,5 cm la interior, confortul termic si fonic a fost realizat prin izolare exterioara cu polistiren de 10 cm, acoperis din tigla Bramac. Ca imbunatatiri enumeram usa metalica la intrare, geamuri termopan cu 5 camere marca Rehau cu feronerie Rotto, sape elicopterizate, pereti tencuiti, gletuiti si finisati cu un strat de lavabila alba, centrala termica Immergas, calorifere din otel si toate utilitatile racordate. Toate locuintele din aceasta cladire dispun de un loc de parcare inclus in pret. Pretul de vanzare pentru acest apartament este de 31.500 euro, existand posibilitatea achizitionarii prin orice modalitate de creditare bancara. Comision zero la cumparator !!!

apartament 2 camere si gradina de 59 mp sibiu comi

Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 45 m2.
Parter / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 200137 | actualizat acum 7 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 31.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 45 m2
  • Suprafata construita: 63 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata totala de 63 mp cu acces la o gradina care se intinde pe un perimetru de 59 mp ce se poate transforma cu usurinta intr-o oaza de relaxare de invidiat.
Pragmatic compartimentat incat toate spatiile moarte se pot utiliza se divide astfel: livingul proiectat corect sa imbine armonios confortul cu functionalul, bucataria inchisa unde abunda lumina naturala, un dormitor dezvoltat pe o suprafata de 11 mp cu acces direct pe unul dintre balcoane si baie cu geam de aerisire.
Respectul fata de clienti este cel mai important factor care a impus constructorului sa foloseasca materiale de cea mai buna calitate utilizand caramida de 20 cm la exterior si 12,5 cm la interior, confortul termic si fonic a fost realizat prin izolare exterioara cu polistiren de 10 cm, acoperis din tigla Bramac.
Ca imbunatatiri enumeram usa metalica la intrare, geamuri termopan cu 5 camere marca Rehau cu feronerie Rotto, sape elicopterizate, pereti tencuiti, gletuiti si finisati cu un strat de lavabila alba, centrala termica Immergas, calorifere din otel si toate utilitatile racordate.
Toate locuintele din aceasta cladire dispun de un loc de parcare inclus in pret.
Pretul de vanzare pentru acest apartament este de 31.500 euro, existand posibilitatea achizitionarii prin orice modalitate de creditare bancara.
Comision zero la cumparator !!!
  • Vanzare 31.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 200137 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 3 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 158 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 4904 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.07.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei