Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 1 din 3 etaje. apartament cu 2 camere decomandate in sibiu zona c

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Jan 11, 2017 Jan 11, 2017 Apartament cu 2 camere decomandate in Sibiu zona Calea Cisnadiei, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 3 nivele, cu o suprafata totala de 63 mp care ofera posibilitatea de a locui in conditii normale in care "normal" inseamna standarde europene unde confortul se imbina cu pragmatismul si rafinamentul. Compartimentarea locuintei a fost realizata pentru a utiliza in cel mai functional mod posibil suprafata de care dispune, fiind structurata astfel: un living primitor si luminos care ofera senzatia de mai mult spatiu cu acces pe unul dintre balcoane, bucatarie suficient de spatioasa incat sa nu faci compromisuri de functionalitate si confort, dormitor cu acces pe balcon care se intinde pe un perimetru de 11 mp si o baie cu geam de aerisire. Imobilul construit cu rigurozitate este in conformitate cu cerintele din domeniul constructilor civile aflate in vigoare, structura acestuia fiind pe cadre, iar zidaria din caramida Termobloc de 20 cm, izolatie termica exterioara din polistiren de 10 cm, acoperis din tigla Bramac, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC marca Rehau, sape elicopterizate, pereti tencuiti, gletuiti si vopsiti cu un strat de lavabila alba, centrala termica Immergas si calorifere din otel. Pretul de vanzare al acestei proprietati este de 30.500 euro, se poate achizitiona prin orice credit fara costuri suplimentare. Comision zero la cumparator !!!

apartament cu 2 camere decomandate in sibiu zona c

Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 45 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 200134 | actualizat acum 7 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 30.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 45 m2
  • Suprafata construita: 63 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate in Sibiu zona Calea Cisnadiei, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 3 nivele, cu o suprafata totala de 63 mp care ofera posibilitatea de a locui in conditii normale in care "normal" inseamna standarde europene unde confortul se imbina cu pragmatismul si rafinamentul.
Compartimentarea locuintei a fost realizata pentru a utiliza in cel mai functional mod posibil suprafata de care dispune, fiind structurata astfel: un living primitor si luminos care ofera senzatia de mai mult spatiu cu acces pe unul dintre balcoane, bucatarie suficient de spatioasa incat sa nu faci compromisuri de functionalitate si confort, dormitor cu acces pe balcon care se intinde pe un perimetru de 11 mp si o baie cu geam de aerisire.
Imobilul construit cu rigurozitate este in conformitate cu cerintele din domeniul constructilor civile aflate in vigoare, structura acestuia fiind pe cadre, iar zidaria din caramida Termobloc de 20 cm, izolatie termica exterioara din polistiren de 10 cm, acoperis din tigla Bramac, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC marca Rehau, sape elicopterizate, pereti tencuiti, gletuiti si vopsiti cu un strat de lavabila alba, centrala termica Immergas si calorifere din otel.
Pretul de vanzare al acestei proprietati este de 30.500 euro, se poate achizitiona prin orice credit fara costuri suplimentare.
Comision zero la cumparator !!!
  • Vanzare 30.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 200134 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 3 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 136 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 3056 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.07.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei